OBS Beukenlaan
Image default
Aanbiedingen

Heeft uw huis al een industriële sfeer?

 

De Industriële stijl is een stijl die gecombineerd is tussen oude fabrieks invloeden en strakke, eigentijdse lijnen. U kunt dan ook duidelijk zien dat deze stijl geïnspireerd is door een oude fabriek. De meeste meubelstukken hebben zwarte stalen elementen en houten bladen. Dit zorgt voor een stoere uitstraling, en dat is ook de bedoeling met industriële meubels. Vind u uw huis nog te soft? Of bent u gewoon toe aan een nieuw interieur en een nieuwe stijl? Dan is de industriële stijl perfect! Wil u hier meer over weten? Lees deze blog dan snel verder!

Met kleine aanpassingen creëert u een industriële look

 Wandplanken en rekken met een rauw uiterlijk zijn perfect om de industriële look te krijgen. Vaak is dit gelakt roestvrij staal, gepoedercoat zwart of gecoat met chroom. Er zijn dus meerdere manieren om tafelpoten, wandplanken, accessoires en stoelen het zwarte rauwe effect te geven. Als u een houten tafel thuis heeft die u niet meer mooi vindt, dan kunt u dit aan de hand van de bovengenoemde technieken weer helemaal opknappen in de industriële stijl. Schuur het tafelblad op en lak het, hierdoor ziet er weer uit als nieuw. Schiet af en toe uit tijdens het schuren, op deze manier lijkt de tafel niet af, en dat is nou juist de bedoeling van deze stijl. Schuur de poten van de tafel ook op en maak de poten zwart. Of verwissel de poten met stalen poten! Wie zei dat nieuwe meubels veel geld moeten kosten?

De industriële markt

Door de populariteit van industriële meubels is er een markt ontstaan voor gestoffeerde stukken die doen denken aan klassieke meubelstijlen. Er zijn veel opties voor de consument. Makers van industriële meubels kunnen een breed scala aan gestoffeerde meubelstukken maken in zwart metaal, groen of beige. Het zwart metalen meubilair is een populaire keuze omdat het past bij bijna elk meubelstuk. De beige of groene gestoffeerde meubelstukken kunnen worden geaccentueerd met zwarte stoffen om het karakter van de industriële stijl verder naar voren te brengen. Als u deze kleuren doorvoert in uw huis, dan heeft u binnen een mum van tijd een huis met een sfeervol industrieel karakter.

Mokona

Bent u nieuwsgierig geworden en ben u benieuwd naar de industriële stijl? Neem dan een kijkje op de website van Mokana. Op de website staan veel verschillende meubels, er moet dus zeker iets tussen zitten wat bij u in de woonkamer past! Wilt u de meubels graag in het echt zien? Dat kan! Mokana heeft namelijk een showroom waar u vrijblijvend langs kunt komen.

 

https://www.mokana.nl/