OBS Beukenlaan
Image default
MKB

Het moderne schoonmaakbedrijf in Ede

Habu Schoonmaakorganisatie is een veteraan in de schoonmaakbranche die al 40 jaar ingezet wordt voor het schoon maken en schoonhouden van tal van verschillende panden in en rondom Ede. Omdat ze al zo lang in deze branche actief zijn hebben ze talloze veranderingen en innovaties meegemaakt en zijn ze vanwege die jaren aan opgedane kennis en ervaring klaar voor wat de toekomst aan ontwikkelingen te brengen heeft. Al met al kunnen we gerust stellen dat Habu Schoonmaakorganisatie een modern schoonmaakbedrijf voor Ede en omstreken is dat voldoet aan alle eisen en verwachtingen. 

 

 

Schoon op een ecologisch verantwoorde manier

Sterker nog, Habu gaat een stapje verder dan wat de wet van ze verlangt. Omdat schoonmaakbedrijf Ede als thuisbasis heeft weten ze als geen ander in wat voor prachtig natuurgebied ze wonen en werken. Vandaar dat ze milieumaatregelen hebben genomen om zoveel mogelijk te voorkomen dat de natuur om ons heen wordt geschaad. Als het enigszins mogelijk is laten ze dan ook al onze schoonmakers tijdens het reinigen van objecten alleen maar met ecologisch verantwoorde schoonmaakproducten werken, zodat praktisch elke poetsbeurt een milieuvriendelijk tintje krijgt.

 

 

Het schoonmaakbedrijf van Ede 

Waar u Habu Schoonmaak ook voor inzet, ze kunnen u ten aller tijde garanderen dat ze tijdens het verrichten van de schoonmaakwerkzaamheden uiterst zorgvuldig en netjes te werk zullen gaan. Heeft u tijdens het uitvoeren van de reinigingsactiviteiten specifieke vragen of schoonmaakwensen, dan kunt u zonder problemen een van de medewerkers aanspreken, zo zijn er ook mogelijkheden als het inschakelen van glazenwassers. Alle teamleden van het schoonmaakbedrijf in Ede spreken en verstaan namelijk gewoon Nederlands, zodat u nooit met communicatieproblemen te maken krijgt. De lijnen binnen de organisatie zijn sowieso kort. Dit blijkt tevens uit het feit dat de bedrijfseigenaren vrijwel dagelijks zelf op de werkvloer aanwezig zijn om samen met de overige personeelsleden uw schoonmaak klus perfect af te handelen.