OBS Beukenlaan
Image default
Woning en Tuin

Kiezen voor binnenzonwering in Ede?

Bent u opzoek naar binnenzonwering voor uw huis in Ede of omstreken? Aluzon is specialist in het plaatsen van binnenzonwering in uw ramen. Zij maken allerlei zonwering geheel op maat en bij u aan huis. Heeft u last van te veel invallend zonlicht in uw slaapkamer of woonkamer? Dan kan binnenzonwering een uitkomst bieden. Aluzon levert de volgende vormen van binnenzonwering:

 

  • Rolgordijnen

  • Jaloezieen

  • Vouwgordijnen

  • houten shutters

  • Gordijnen op maat

 

Een simpel maar stijlvolle vorm van zonwering aan de binnenkant van het raam zijn rolgordijnen. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren. Zo valt er te kiezen hoeveel het gordijnen moet verduister, de kleur van de ketting enz. Wil je toch liever iets hebben wat te veranderen valt in verduistering?

Ga dan voor jaloezieen, hiermee kan je de latten gemakkelijk geheel draaien dat de kamer verduisterd wordt. Deze is ook in allerlei kleuren en formaten te verkrijgen geheel naar uw wens!

 

Combineer uw rolgordijnen met gordijnen op maat!

Heb je gekozen voor rolgordijnen in uw ramen? Kies dan ook voor gordijnen om dit beter te stijlen. Dit zorgt dat het rolgordijn beter past bij de rest van het interieur. Deze gordijnen worden dan ook geheel op maat gemaakt doordat ze bij u thuis opgemeten worden en deze speciaal gemaakt worden naar uw wens.

 

Advies op het gebied van binnenzonwering?

Wilt u persoonlijk advies voor de mogelijkheden die er zijn in uw ramen of meer weten over de soorten zonwering? Bekijk dan eens de website van Aluzon.