OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Aannemer in Alkmaar

Aannemer In Alkmaar

Ben je op zoek naar een aannemer in Alkmaar? Dan zit je bij Bouwbedrijf Erwin Ten Boekel op het juiste adres. Wij helpen jouw huis, of pand, een volledig nieuwe look te geven. Wij helpen je graag verder, op allerlei manier. Of het nou gaat om de keuken, badkamer of slaapkamer. Wij geven uw huis graag een nieuwe uitstraling.

Verschillende diensten

Als bouw- en aannemersbedrijf zijn wij op verschillende markten thuis. Denk bijvoorbeeld aan het vernieuwen van de badkamer. Of wil je een aanbouw voor je huis? Wij helpen je graag bij het ontwerp en de uitvoering! Maar ook kunnen wij een Dakkapel laten zeten. Daarnaast hebben we ook voor bedrijfspanden verschillende werkzaamheden verricht. We hebben veel verschillende soorten kennis in huis. Ben je benieuwd wat we voor jouw kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag verder.

Waarom u voor Bouwbedrijf Erwin Ten Boekel kiest

We hanteren een flexibele werkwijze, daardoor ontstaan er verschillende mogelijkheden. Maar de belangrijkste regel blijft staan: Afspraak = Afspraak. Bij ons kom je niet voor onverwachte verassingen te staan. Met veel deskundigheid en professionaliteit worden de projecten uitgevoerd. Het resultaat is altijd zoals u had verwacht.

Werkzaam in heel Noord-Holland

Ons werkgebied is zeer ruim. Naast Alkmaar werken wij door heel Noord-Holland. Wat voor klus u ook heeft, wij staan voor u klaar. Misschien wenst u een uitbouw, of wilt u een dakkapel op uw dak laten plaatsen. Geen klus is ons te gek. We zijn van alle markten thuis.