OBS Beukenlaan
Image default
Dienstverlening

Kleding stomen bij uw wasserette in Amsterdam

Bij CityWash, uw wasserette in Amsterdam, kunt u heel eenvoudig uw kleding laten stomen. Het is niet altijd verstandig om kledingstukken in de wasmachine te reinigen, aangezien deze delicaat van materiaal kunnen zijn. Maatpakken verliezen snel hun juiste pasvorm als deze te heet of te wild in een wasmachine worden gewassen. Bij uw wasserette in Amsterdam werken vakkundige medewerkers die flexibel tegemoet kunnen komen aan uw specifieke behoeftes, wat betreft het reinigen van textielstukken. Uw kleding kan eenvoudig worden gestoomd en gereinigd van vuil en ongewenste geurtjes. Jarenlange ervaring garandeert een uitstekende service, waarbij uw kledingstukken in goede handen zijn. 

Profiteer van uitgebreide service in deze wasserette

Als u uw kleding of overige textiel naar deze wasserette in Amsterdam brengt, dan kunt u vertrouwen op professionele dienstverlening. De medewerkers zijn experts op gebied van reiniging en weten precies welke methode het beste is voor uiteenlopende soorten textiel. U kunt uw kleding en gordijnen of andere stoffen eenvoudig laten stomen, zodat zowel de vorm als kleuren optimaal behouden blijven. Al uw wasgoed wordt grondig gereinigd en bovendien zorgvuldig gestreken, zodat u nergens kreukels overhoudt. Naast het reinigen van kleding of ander textiel, kunt u hier bovendien aanpassingen laten maken of herstelwerkzaamheden laten uitvoeren.

 

Afspreken voor ophaalservice

Zodra u kleding of andere stoffen heeft die u wilt laten reinigen, kunt u een afspraak maken met uw wasserette in Amsterdam. Het is mogelijk om uw was bij u thuis te laten ophalen, zodat u deze niet zelf hoeft langs te brengen. Op een vastgesteld tijdstip komen de medewerkers naar u toe om alles op te halen. Ook is het mogelijk om uw schone was wederom thuis te laten bezorgen, zodat u niet onnodig extra tijd kwijt bent. Alles wordt zorgvuldig voor u geregeld en u hoeft zelf geen aandacht meer aan het wassen van uw textiel te besteden.