OBS Beukenlaan
Image default
Aanbiedingen

LED wandlamp

Stel je voor… er is een manier om een binnen- of buitenruimte volledig van licht te voorzien op een duurzame en financieel aantrekkelijke manier. Oh, én het fleurt de muur ook nog eens op, want de lichtvoorziening ziet er erg mooi uit. Daar teken je toch direct voor? Waar wacht je dan nog op; kies voor een LED wandlamp! Met een LED wandlamp van LED24 kan je jaren profiteren van lichtplezier op een aantrekkelijke manier. De LED wandlampen zijn kwalitatief uiteraard uitstekend en zien er ook nog eens uit hoe jij wenst; in het assortiment van LED24 vindt je namelijk veel verschillende maten, soorten en vormen! Bij ieder interieur een bijpassende lamp dus! Bekijk snel welk exemplaar van de LED wandlampen van LED24 aan jouw wand komt te hangen; sla je slag!

Wat is een LED wandlamp?

LED wandlampen zijn een vorm van LED verlichting dat aan de muur bevestigd kunnen worden. Dit kan voor binnen- of buitenruimtes een ideale manier zijn om sfeervolle verlichting aan te brengen. Let op dat je een IP waarde van IP44 of hoger nodig hebt om de wandlamp buiten veilig te kunnen plaatsen. De LED Wandlampen op Ledstrip-specialist zijn GU10 spot armaturen. Dit betekent dat hier nog een GU10 Spot in moet worden geplaatst. Je kunt hierdoor zelf kiezen welke lichtkleur jouw wandlamp zal schijnen. Het is zelfs mogelijk om hier een gekleurde (RGB+CCT) LED Spot in te doen. Zo kan je zelf de kleur op ieder moment aanpassen. LED Wandlampen zijn ideaal voor gevels, muren, tuinen en langs paden.

LED Wandlamp; kies voor duurzaam!

Wanneer je kiest om te profiteren van jarenlang lichtplezier door het aanschaffen van een LED wandlamp, kies je automatisch voor een flink aantal fijne voordelen die daarbij gepaard gaan. Het gebruik van een LED wandlamp is erg duurzaam; het bespaart energie wanneer je het vergelijkt met het gebruik van reguliere verlichting (en daarmee dus ook een besparing onderaan de streep!). Daarnaast draag je met het gebruik van een LED wandlamp in plaats van een reguliere wandlamp dus ook jouw steentje mee aan het milieu!

LED wandlampen; welke soorten, maten en vormen?

Het assortiment van LED24 is groot; je vindt veel verschillende soorten, maten en vormen LED wandlampen, passend bij ieder interieur! Ga je liever voor een witte ronde LED wandlamp, of past een zwarte vierkante LED wandlamp toch beter bij jouw muren? Bekijk snel welke variant jouw favoriet zal zijn en als geen ander past in of bij jouw woning!

Vooralsnog hebben we enkel GU10 Wandlampen. Bij deze lampen moet je zelf een GU10 Spot plaatsen in de fitting van de lamp. De wandlampen zijn wel beschikbaar in verschillende uitvoeringen.

De wandlampen op Led24 zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en kleuren. Deze zijn te zien in het overzicht hierboven. Sommige van onze armaturen zijn kantelbaar. Zo kan je de lamp zelf richten waar je het licht nodig hebt. Het is bij ons ook mogelijk om een LED wandlamp dimbaar aan te schaffen; ideaal!

Voordelen van LED wandlampen

Om even samen te vatten zetten we de voordelen van een LED wandlamp (en aanschaf daarvan bij LED24) graag even voor je op een rijtje!

  • Energiezuinig
  • Waterbestendig
  • Zelf de lichtkleur kiezen
  • Mooi design
  • Goede kwaliteit
  • Lange levensduur
  • Twee jaar garantie

LED wandlamp kopen bij LED24

Wanneer je ervoor kiest een LED wandlamp bij LED24 aan te schaffen, gaat dat gepaard met een aantal fijne voordelen. Zo profiteer je van garantie, en wordt LED24 beoordeeld met maar liefst een 8.5 gemiddeld! Wanneer je jouw bestelling voor 19:00 uur vanavond besteld, kan je jouw nieuwe LED wandlamp de eerstvolgende werkdag al monteren! Je mag jouw LED wandlamp altijd 30 dagen retourneren en we bezorgen gratis in de BeNeLux! Klinkt goed toch? Bestellen maar!

Vragen?

Wil je graag contact met onze medewerkers van de LED24 klantenservice? Uiteraard mogelijk; neem gerust contact op! Voor telefonisch contact mag je bellen naar +31 (0)20 26 000 08. Liever mailen? Stuur je toch liever een mailtje? Dat kan naar info@led24.nl!

https://www.led24.nl/