OBS Beukenlaan
Image default
Aanbiedingen

Maak je huis levendig in een handomdraai met wanddecoratie

Een huis zonder wanddecoratie valt eigenlijk geen ‘thuis’ te noemen. Met wanddecoratie maak je een woning namelijk persoonlijk. Heb jij kale muren in je huis? Dan is het nu tijd om daar verandering in te brengen. Ga aan de slag en begin aan je (online) speurtocht naar toffe items voor aan de wand. In dit blog vertellen we je meer over de verschillende soorten wanddecoratie.

Schilderijen
Met een schilderij haal je een echt pronkstuk in huis. Het is bovendien direct een mooi gespreksonderwerp voor op verjaardagen. Overigens hoef je natuurlijk niet direct een Picasso in huis te halen. In (online) winkels vind je talloze schilderijen in verschillende stijlen, kleuren en maten. Ga voor een eenvoudig landschap of een exotische scène. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Houd bij het kiezen van een schilderij voor aan de muur wel rekening met de kleuren. Het staat het mooist als de kleuren in het schilderij overeenkomen met de kleuren van je woonaccessoires. Zo creëer je direct een mooi geheel.

Wereldkaarten
Ben je een echte reiziger? Dan is het misschien een leuk idee om een wereldkaart op te hangen. Wereldkaarten zijn er in allerlei soorten en maten en passen eigenlijk bij iedere interieurstijl. Als je het geen probleem vindt om de kaart een beetje te beschadigen, kan je met vlaggetjes aangeven op welke bestemmingen jij al bent geweest. Plaats er eventueel zelfs een fotootje bij om direct herinneringen op te halen. 

Muurcirkels
De laatste jaren vind je steeds meer muurcirkels terug als wanddecoratie in woon- en slaapkamers. Op muurcirkels zijn vaak toffe afbeeldingen en prints afgedrukt. Deze ronde wanddecoratie is in veel verschillende vormen en maten te krijgen. Je kunt dus ongetwijfeld wel een muurcirkel vinden die goed past bij jouw woningstijl. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in de webshop van Sweet Living Shop. Naast muurcirkels vind je hier ook een hoop andere toffe items die als wanddecoratie kunnen dienen. 

 

https://www.sweetlivingshop.nl/