OBS Beukenlaan
Image default
Aanbiedingen

Ontdek de vier voordelen van een PVC vloer

Ontdek de vier voordelen van een PVC vloer 

Ben jij op zoek naar een nieuwe vloer van jouw woning? Dan sta je voor een lastige keuze. Er zijn talloze verschillende vloeren verkrijgbaar. Iedere vloer heeft haar eigen voor- en nadelen. Naast de verschillende materialen van de vloeren, heb je ook verschillende patronen, kleuren, diktes en ga zo maar door. Er zijn enorm veel verschillende specificaties. Als we elke vloer exact willen uitlichten, zijn we uren, wellicht dagen en weken bezig om jou te kunnen voorzien van alle informatie. Daarom hebben wij gekozen om één vloer uit te lichten: de PVC vloer. Lees snel verder en ontdek de ?? voordelen van een PVC vloer. 

 

  1. Vloerverwarming

Wellicht het eerste waar we tegenwoordig aan denken: vloerverwarming. Vloerverwarming zorgt voor een heerlijke warme vloer in de koude wintermaanden. Heerlijk op jouw sokken door het huis wandelen met de vloerverwarming. Niet iedere vloer is geschikt voor vloerverwarming. Gelukkig kan een PVC vloer van Stile Floors gemakkelijk worden gelegd in combinatie met vloerverwarming. De PVC vloer heeft als unieke eigenschap dat het zich aanpast naar de temperatuur uit de omgeving. De verschillende lagen in de vloer geleiden de warmte op de juiste manier. 

 

  1. Geluiddempend 

De PVC vloer heeft een geluiddempend effect. Woon jij in een tussenwoning of heb je last van de huisgenoten die later gaan slapen dan jij? Dan raden wij jou aan om een PVC vloer aan te schaffen. De PVC vloeren hebben een stille eigenschap, waardoor je weinig tot niks hoort. De verschillende lagen in de PVC vloer dempen het geluid van de voetstappen. Hierdoor kunnen jouw huisgenoten geruisloos door het huis lopen en kan jij heerlijk genieten van je nachtrust. 

 

  1. Zacht voor de voeten 

Hoe heerlijk is het om je bed uit de stappen en de woning door te lopen op een zachte ondergrond? Deze droom wordt werkelijkheid met een PVC vloer. Het zachte gevoel wordt gecreëerd door de verschillende lagen van de PVC vloer. De vloer voelt gemiddeld ook warmer aan dan bijvoorbeeld een stenen of tegelvloer, ook zonder vloerverwarming. De vloer heeft geen onnodige structuren. Door de zachte en prettige structuur van de grond, kunnen kinderen heerlijk spelen op de PVC vloeren. 

 

  1. Beter duur dan niet te koop

Alle voordelen brengen natuurlijk ook een nadeel met zich mee. Een vloer met alleen maar voordelen bestaat waarschijnlijk niet. De vloer heeft een lange levensduur en vele andere voordelen. Dit zorgt ervoor dat de vloer redelijk duur is. Een tapijten, vinylen of laminaten vloer is een stuk goedkoper dan een PVC vloer. Een houten of tegel vloer is daarentegen weer duurder dan een PVC vloer. Dit heeft te maken met de eigenschappen van de vloeren. De PVC vloer is wellicht wat duurder dan een gemiddelde vloer, maar beter duur dan niet te koop. 

 

https://stilefloors.nl/