OBS Beukenlaan
Image default
Aanbiedingen

Oortjes of airpods?

Airpods zijn echt geweldig. Maar we kunnen ons voorstellen dat je er vragen over hebt. Want hoe laat je de airpods op? En raak je ze niet snel kwijt? Gelukkig is het bijna onmogelijk om de airpods kwijt te raken, je kan ze namelijk zoeken aan de hand van je Iphone. De airpods geven dan een geluidje af, waardoor jij ze binnen no-time weer hebt gevonden! Wil je meer weten over Airpods? Lees deze blog dan snel verder, wij vertellen hier namelijk meer over.

Het led lampje

Om de airpods zit een hoesje  heen, deze hoes is als het ware de oplader van de airpods. Maar de hoes beschermt ook nog eens de oortjes. Vaak brandt er op het hoesje een kleur. En elke kleur heeft zo zijn eigen betekenis. Groen geeft bijvoorbeeld aan dat de Airpods helemaal opgeladen zijn en dus klaar voor gebruik zijn. Oranje betekent dat ze niet helemaal opgeladen zijn, maar dat je ze wel kunt gebruiken. Wanneer je de witte kleur ziet branden, betekent het dat je de Airpods kunt koppelen. Wil je weten hoeveel procent de Airpods nog hebben? Hou de case dicht bij je Iphone en doe de deksel open. Op deze manier verschijnt er op je beeld op je Iphone het aantal procent en weet je of je ze moet opladen. Airpods zijn dus van alle gemakken voorzien!

Geweldig geluid in je oren

Als je de hele dag muziek luistert wil je het beste geluid in je oren hebben klinken. Airpods behoren daar zeker onder, dat geluid is namelijk geweldig.  Een voordeel van de Airpods is dat de muziek van zelf stopt als jij de Airpod uit je oor haalt. Op deze manier mis je geen moment van de favoriete nummers in je afspeellijst. Daarnaast is het zeer gemakkelijk om te bellen met Airpods. Je hoort namelijk gelijk je telefoon over gaan en met een klik kan je opnemen. En als je weer wilt ophangen kan je gewoon op dezelfde plek tikken. 

Welk hoesje kies jij?

Je kan om de gewone Airpod case een hoes heen doen, dit zorgt voor extra bescherming. Maar het maakt de airpods ook nog eens mooier! De hoesjes zijn gemaakt van verschillende materialen, zoals siliconen, leer of een hard materiaal. Bovendien zijn ze ook nog eens erg divers en kun je ze in verschillende kleuren vinden. Wil je ook graag een hoesje voor de case? Neem dan eens een kijkje op de website van Airpodshoesjes-shop.nl. Deze partij heeft een ruim aanbod aan hoesjes, wil je meer weten? Neem dan gerust contact op met een van de specialisten, ze helpen je graag verder!

https://www.webwinkel-deals.nl/