OBS Beukenlaan
Image default
Dienstverlening

Tens is een effectieve pijnbestrijding voor bij de bevalling

Gaat u binnenkort bevallen en bent u daarom op zoek naar een effectieve pijnbestrijding bij bevalling? Dan raden we u zeker aan eens een kijkje te nemen op de website van MaMMaTens. Bij MaMMaTens kunt u verschillende Tens apparaten huren, die er stuk voor stuk voor zorgen dat u minder pijn zult hebben tijdens de bevalling.

Wat is Tens en hoe werkt het?

Tens is een klein apparaat dat stroomimpulsen afgeeft. De afkorting Tens staat voor Transcutane Elektrische Neuro Stimulatie. De stroomsterkte van de impulsen kunt u helemaal zelf bepalen. U kunt het apparaat dus zo instellen dat het voor u zo prettig mogelijk is. De stroomimpulsen hebben ook nog eens meerdere frequenties. Zo zorgen sommige frequenties ervoor dat zich een blokkade van pijnsignalen vormt richting de hersenen. De hersenen vangen hierdoor geen tot minder pijnsignalen op, waardoor u de pijn dus ook niet of minder ervaart. Andere frequenties zorgen ervoor dat het lichaam endorfine aanmaakt. Endorfine is een lichaamseigen pijnstiller, het regelt de pijnonderdrukking.

Voor uw baby is het gebruik van Tens volkomen veilig. Sterker nog, door de ondersteuning van het Tens apparaat tijdens de bevalling heeft u geen ruggenprik of andere ondersteuning nodig, welke nog wel eens nadelen kunnen geven voor uw baby. Wilt u graag thuis bevallen? Of juist liever in het ziekenhuis? Het Tens apparaat kan bij beide bevallingen gebruikt worden. Wanneer u in het ziekenhuis bevalt moet u wel van te voren even met de arts bespreken dat u gebruik maakt van een Tens apparaat.

Tens huren doet u bij MaMMaTens

Bent u zeer geïnteresseerd in dit geweldige apparaat en wilt u een Tens huren? Dat kan bij MaMMaTens! Op de website staan de verschillende Tens apparaten die te huur zijn. De Tens apparaten zijn per dag te huur, met een minimale periode van 16 dagen en een maximale periode van 31 dagen. Ook kunt u de apparaten met een periode van 6 weken huren. De huurprijs per dag is bij deze periode lager dan wanneer u het apparaat per dag huurt. Na de huurperiode kunt u het Tens apparaat weer terug sturen.

 

https://www.mammatens.nl/