OBS Beukenlaan
Image default
Aanbiedingen

VERPLEEGKUNDIGE

Wil je werken als verpleegkundige in Den Haag en omstreken? U kunt tijd indelen en flexibel werken volgens uw behoeften. Dit kan u helpen de juiste balans te vinden tussen werk en privé.

Wat ga je doen?

Als verpleegkundige kun je werken in de thuiszorg en muurschildering in Den Haag. Je kunt kiezen voor vaste of flexibele werktijden, waardoor je werkdagen kunt combineren met privé-werktijden. Als verpleegkundige kunt u zorg verlenen aan cliënten in de buurt van Den Haag. U moet alle zorgprocedures aan het bed uitvoeren, de tijd is%. De overige percentages worden gebruikt voor rapportage- en managementverantwoordelijkheden. Het geluk van klanten is uw belangrijkste taak.

U krijgt van ons

• Salaris wordt wekelijks betaald om bij uw werkervaring te passen. Meestal tussen € en €, op uurbasis per maand, conform CAO VVT,

• Onregelmatige vergoeding en reiskostenvergoeding,

• Fulltime en parttime functies kunnen worden ingevuld op de datum en tijd die het beste bij u passen,

• Begeleiden van professionele consultants om u op de beste manier te ontwikkelen,

• Deelnemen aan Tempo Team Medical trainingen en cursussen, zoals reageren op agressie, calamiteiten, etc.

Wie ben jij?

• Je hebt een volledige opleiding verpleegkunde (MBO of HBO) gevolgd bij BIG.

• Je hebt ervaring opgedaan als verpleegkundige en een stage is voldoende.

Tevredenheid over het werk is voor ons erg belangrijk, daarom vinden wij het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat. Wij denken graag met u mee en vinden een baan die bij u past. Je kunt ervoor kiezen om permanent op één locatie te werken of afwisselend met meerdere doelgroepen. Is alles mogelijk met passie? Dan ontmoeten we je graag, je kunt direct solliciteren (inclusief cv en motivatie).

Vacatures per categorie In België Vacatures

 

https://www.vindazo.nl/keywords/medisch-assistent.html