OBS Beukenlaan
Image default
Huishoudelijk

Een nieuwe staande lamp of plafondlamp, daar knapt je woonkamer van op!

Een plafondlamp kan verschillende functies hebben. Plafondlampen kunnen een puur decoratief karakter hebben of echt functioneel zijn. Soms is het wenselijk dat de lamp de hele kamer verlicht, soms een bepaald deel van het vertrek. Om het uitgebreide assortiment plafondlampen zo goed mogelijk te presenteren, heeft Direct Lampen de volgende onderverdeling gemaakt:

-plafonnieres;

-LED plafondlampen;

-spotjes;

-hanglampen;

-badkamerlampen.

De laatste categorie belichten we nader met twee voorbeelden. In de badkamer, vaak een donkere ruimte in huis, is helder licht essentieel. Scheren, het aanbrengen van make-up, je haar stylen: je wilt zien wat je doet. Voor degenen met twee wastafels adviseren we de moderne tweelichts spot van Steinhauer. Deze LED lamp heeft de naam Upround gekregen. En inderdaad, hij heeft een ronde vorm (diameter 15 cm). De twee kapjes zijn cilindervormig en hebben de volgende afmetingen: hoogte 8 cm, diameter 5,5 cm. Upround is gemaakt van staal en glas. De stijl is eigentijds strak. Een neutrale uitstraling heeft plafonniere Reality Pollux. Het is een ronde, witte lamp van kunststof met een diameter van 40 cm. Hij valt binnen beveiligingsklasse IP 44. Reality Pollux kun je met een gerust hart boven de douchecabine, rond het bad en bij de wastafel installeren.

Staande lampen zijn er ook in allerlei varianten. Booglampen bijvoorbeeld en driepoot uitvoeringen. Of staande leeslampen en schemerlampen. Een driepoot lamp neemt op de vloer verhoudingsgewijs veel ruimte in. In grote livings komen dit soort lampen uitstekend tot hun recht. Gent, zo heet een hippe driepoot staande lamp van Trio Leuchten. Gent ziet er zowel chique als stoer uit; een echte eyecatcher. Het onderstel bestaat uit drie zwarte poten met goudkleurige metalen details. Het geheel is in hoogte verstelbaar van 1 tot 1,5 meter. De grote, ronde, zwarte kap heeft een goudkleurige binnenkant die voor warm en zacht licht zorgt. Van het Light&Living label is de slanke driepoot Gunnar. Een basic vloerlamp van metaal die in vrijwel elk interieur past. Gunnar is 123 cm hoog en heeft een E27 fitting.

https://www.directlampen.nl