OBS Beukenlaan
Image default
Huishoudelijk

Dé wasserij in Rotterdam waar u snel en eenvoudig uw was doet

De middelgrote wasserij in Rotterdam waar al het waardevolle textiel zorgvuldig gewassen wordt, dat is Easy Wash. U kunt bij deze specialist terecht als particulier, maar ook als zakelijke klant. Iedereen profiteert hier van de uitgebreide kennis en ervaring. Ook heeft deze expert zeer professionele apparatuur in huis. De moderne Miele wasmachines zijn voorzien van speciale soft care trommels, die uw was extra goed schoonmaken en zorgen voor minder slijtage. Ook gaat het wassen van uw kleding en ander textiel supersnel. Het wassen duurt namelijk nog geen drie kwartier. Ook de droogtrommels van Easy Wash werken zeer snel en nauwkeurig. Zo is uw was al binnen twaalf minuten droog.

Ook voor de grote was

Soms moeten er grote stukken textiel, zoals gordijnen, dekbedden of dekbedovertrekken gewassen worden. In deze gevallen is het handig wanneer de wasmachine iets meer aankan. Daarom beschikt deze wasserij in Rotterdam over wasmachines en wasdrogers die wel 7 tot 14 kilo wasgoed aankunnen. Wanneer uw wasgoed staat te draaien, kunt u even gaan winkelen of boodschappen doen. Als u vervolgens terugkomt, kunt u direct aan de slag met het vouwen van de was. Dit gaat het gemakkelijkst op de grote vouwtafels van Easy Wash, waar altijd voldoende ruimte is. Handig wanneer u klein behuisd bent of niet beschikt over een grote tafel waarop u uw was kunt vouwen.

Nog makkelijker: kies voor de full service van deze was-expert

U kunt ook uw was bij Easy Wash langsbrengen. Dan kunt u het de volgende dag weer schoon en opgevouwen t ophalen bij deze wasserij in Rotterdam. Dat scheelt tijd in uw drukke leven. Het enige dat u hoeft te doen is de was naar de wasserette brengen, het weer op te halen en thuis in de kast te leggen. Dan houdt u tijd over voor leuke dingen, zoals een dagje weg, een avondje uit of een middagje shoppen.

https://www.easywash-wasserij.nl/wasserette-rotterdam/