OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Kinderopvang in Hilversum Kids voor Kinderen

Bent u als ouder op zoek naar een goede kinderopvang in Hilversum, omdat u binnenkort uw kindje verwacht of een kind tussen de 0 – 4 jaar heeft? Kom dan eens kijken bij Kids voor Kinderen in Hilversum waar uw kind in een groene omgeving, in de villawijk Boomberg, kan komen spelen!

Onze pedagogische medewerkers staan iedere dag voor u en uw kind(eren) klaar met leuke activiteiten op de groene locatie in het centrum van Hilversum!

Over Kids voor Kinderen

Bij Kids voor Kinderen werken enthousiaste en betrokken pedagogische medewerkers aanwezig die uw kind(eren) de aandacht geven die zij nodig hebben. Bij ons is buitenspelen erg belangrijk: onze kinderopvang in Hilversum bevindt zich in een groene buurt waar uw kind elke dag kan buitenspelen. Kids voor Kinderen Kinderopvang heeft een eigen moestuin en kippetjes, zodat uw kind extra kan genieten tijdens het buitenspelen!

Voordelen van Kids voor Kinderen

Bij Kids voor Kinderen komt uw kind niets tekort. Bij Kids voor Kinderen geldt:

  • Gezonde warme lunch: onze eigen kok kookt verse, biologische warme gerechten voor de kinderen als lunch. U kiest als ouder zelf of u kind een warme lunch (+ 2,50 euro) of brood met diverse soorten beleg, melk, karnemelk of thee krijgt.
  • Net zoals thuis: het ritme van thuis is de basis bij ons, we horen daarom ook graag hoe u het thuis doet en daar passen wij ons op aan. Zo zorgen wij samen voor de beste kinderopvang voor u kind!
  • Gratis luiers: ouders betalen bij ons niets extra’s voor het gebruik van luiers op de kinderopvang. Dat scheelt gesjouw met volle tassen én u kunt ze niet vergeten.
  • Veel buitenspelen: iedere dag spelen we buiten, bijvoorbeeld in onze eigen moestuin of eitjes rapen bij de kippetjes.
  • Leuke activiteiten: van broodjes bakken en naar het bos gaan, tot lezen, spelletjes doen en bezoekjes aan de groenteboer.
  • Uk & Puk: Puk is een pop die kinderen tussen de 0 en 4 jaar in hun ontwikkeling stimuleert door samen te spelen en te ontdekken.

Interesse in onze kinderopvang in Hilversum?

Heeft u interesse in Kids voor Kinderen? Plan dan direct een rondleiding bij onze kinderopvang in Hilversum. Tijdens deze rondleiding kunt u bekijken in welke veilige omgeving uw kind straks wordt opgevangen en vertellen wij u alles over wat er komt kijken bij de kinderopvang van uw kind. Vul het formulier in op onze website en dan nemen wij binnen twee werkdagen contact met u op om een rondleiding in te plannen bij onze kinderopvang in Hilversum. Bovendien ontvangt u gratis en vrijblijvend 3x het magazine Fabulous Mama cadeau.

https://www.kidsvoorkinderen.nl/