OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Saxofoon standaard van carbon

Bij WoodWindDesign koopt u een standaard voor uw saxofoon die gemaakt is van carbon. Dit materiaal is zeer lichtgewicht, waardoor de saxofoon standaard ook slechts maximaal een halve kilo weegt. Tevens zijn deze standaarden klein op te vouwen waardoor u hem gewoon in de koffer van uw instrument kunt stoppen. U kunt op die manier de sax standaard zeer eenvoudig meenemen en hebt u geen extra bepakking. Dat is toch perfect? Bestel daarom direct een van de vele saxofoonstandaards op de website van WoodWindDesign.

Waarom deze saxofoon standaard?

Er zitten diverse voordelen aan de saxofoon standaards van WoodWindDesign. Deze zijn voor u op een rijtje gezet:

    • De standaarden zijn zeer lichtgewicht;
    • Gemaakt van carbon;
    • Past gewoon in de koffer van het instrument;
    • Standaard weegt slechts een halve kilo;
    • Materiaal met luxe uitstraling.

Altsaxofoon standaard

De standaard voor de altsaxofoonheeft een ontwerp dat zeer stabiel is. De standaard heeft een groot grondvlak door de positie van de vier poten. Deze zijn voorzien van rubberen voetjes waardoor de standaard schokdempend is. Tevens is de bekerhouder van de standaard met echt rubber bedekt, waardoor de saxofoon nooit van de standaard af zal vallen.

Sopraansaxofoon standaard

Het design voor deze sopraansaxofoon standaard is zeer uitgekiend ontworpen. Het design is gebaseerd op de houten standaards voor fluit, hobo en klarinet. De vier pootjes, die tevens van carbon zijn, hebben magneetjes waarmee ze op hun plaats blijven. Deze zorgen voor een uitstekend bodemcontact, ook bij minder vlakke vloeren.

bariton saxofoon standaard

Deze bariton saxofoon standaard kan compleet gedemonteerd worden waardoor u deze makkelijk mee kunt nemen. De vijf buizen, die gemaakt zijn van carbon, hebben aflopende diameters. Hierdoor kunnen ze in elkaar geschoven worden. De beker van de standaard kan in de saxofoon geschoven worden waardoor deze zeer eenvoudig te vervoeren is. Zo hebt u nooit extra bagage.

Bestel direct een saxofoon standaard

Ziet u deze voordelen wel zitten? Bestel dan direct een standaard voor uw saxofoon bij WoodWindDesign. Naast de bovengenoemde standaards hebben ze nog veel meer saxofoon standaarden. Neem een kijkje op de website en bestel direct de standaard passend voor uw saxofoon!

https://www.woodwinddesign.nl/

Gerelateerde artikelen

Klachten aan het bewegingsapparaat worden verminderd dankzij hulp van de osteopaat Haaksbergen

Douchestrips zelf plaatsen of laten doen?

Bewindvoering bij dementie door Fimar