OBS Beukenlaan
Image default
Woning en Tuin

Uitstekende achter-, terras-, voor- én binnendeuren

Op het gebied van terras- en achterdeuren heeft u op Mijndeurenwinkel.nl de keuze uit de volgende merken: Austria, Java, Weekamp en Skantrae. De achterdeur WK048 is een populair exemplaar uit de Weekamp-collectie. Deze Hardwood deur is 39 cm dik en voorzien van een grijze grondlaag. De hoogte varieert van 201,5 tot 234 cm. De breedtematen gaan van 83 tot 93 cm. Rondom is de achterdeur 12 mm in te korten, in de breedte en hoogte 24 mm. De WK048 kan geleverd worden met isolatieglas of met veiligheidsglas. Heeft u liever geen glas? Dat behoort ook tot de mogelijkheden. Qua draairichting kunt u kiezen voor:

-L1 links binnen draaiend;

-R2 rechts binnen draaiend;

-L3 links buiten draaiend;

-R4 rechts buiten draaiend.

De levertijd van de deur is 4 tot 8 weken.

En dan voordeuren. Als u een duurzame nieuwe voordeur zoekt, kunnen we bijvoorbeeld de donkergroene Noordwijk van het label Austria aanraden. Het is een deur in klassieke uitvoering met een warme uitstraling. De Noordwijk is gemaakt van massief merbau. Deze houtsoort komt oorspronkelijk voor op de tropische eilanden in de Stille Oceaan en in Zuidoost-Azië. Het hout van merbaubomen varieert van geel tot donkerbruin. Uniek aan de voordeur die we hier beschrijven, is het sierlijstwerk. Het aluminium rooster kan in de volgende kleuren gespoten worden: zwart, wit, groen en antraciet. U krijgt 6 jaar garantie op de Noordwijk van Austria.

De binnendeurencollectie van Mijndeurenwinkel.nl is ook zeer de moeite waard. Als u een deur wilt die aansluit bij de twee hierboven omschreven modellen, is de SKS 2247 wellicht een optie. Een Skantrae deur met dubbel kraalprofiel, paneel van MDF met double-hip paneelrand en gelamineerde houten stijlen. U kunt ‘m als opdek versie en als stomp bestellen. De deur heeft een slot gat boring en is behandeld met witte grondverf. Op Mijndeurenwinkel.nl staat vermeld welke deurklinken goed op deze binnendeur passen. De SKS 2247 kan binnen 10 dagen bij u thuis afgeleverd worden. De garantieperiode bedraagt 10 jaar.

https://www.mijndeurenwinkel.nl