OBS Beukenlaan
Image default
Dienstverlening

Voor bewindvoering in Rotterdam gaat u naar deze experts

Wanneer er bewindvoering wordt opgelegd door de rechtbank in Rotterdam, wordt uw financiële administratie volledig overgenomen door een bewindskantoor. Meestal wordt dit voor onbepaalde tijd vastgesteld. Tijdens deze periode heeft de bewindvoerder het gezag over bijvoorbeeld salaris en uitkering, maar ook mogelijk over goederen of vastgoed die in uw bezit zijn. Hierdoor worden alle financiële verplichtingen voldaan door uw bewindvoerder. Een bewindvoerder die aangesteld kan worden is Modus Vivendi uit Zwijndrecht. Naast hun werkzaamheden als bewindvoerder, bieden zij ook schuldsaneringsadvies aan mensen en bedrijven in de omgeving van Schiedam.

Met adviezen van deze specialisten komt u verder

Is uw financiële situatie nijpend? Weet u niet meer hoe u verder moet met de schulden die op blijven lopen? Overweegt u een aanvraag voor schuldsanering? Als u in Schiedam woont, gaat u naar Modus Vivendi voor schuldsaneringsadvies. Zij kijken met u naar uw huidige situatie en brengen daar overzicht in aan. Aan de hand van dit overzicht geven zij u het nodige advies ten aanzien van een aanvraag voor schuldsanering. Tevens geven zij verdiepende uitleg over de consequenties die horen bij schuldsanering. Het aanvragen van schuldsanering is namelijk niet niks. U zit jaren vast aan een vastgesteld maandbedrag en verliest uw volledige financiële zelfstandigheid. Wilt u schuldsaneringsadvies voor gemeente Schiedam ontvangen? Neem dan contact op met deze experts. Zij helpen u graag bij het gehele traject van advies tot aanvraag. Zo staat u er niet alleen voor.

Vertrouw op de kennis en expertise van deze organisatie

Als er sprake is van aanstelling van bewindvoering in Rotterdam, zit u goed bij deze organisatie. Al jaar en dag hebben zij ervaring in het helpen van mensen met schulden op een humane manier. De missie van het bedrijf is namelijk om iedereen in de regio te kunnen helpen naar een schuldenvrij bestaan. Bewindvoering is daar een middel voor. Is er sprake van bewindvoering in Rotterdam? Vertrouw dan op de professionals van dit bedrijf.