OBS Beukenlaan
Image default
Dienstverlening

Voor een echt nieuwe tuin gaat u naar het hoveniersbedrijf uit de regio Breda en Etten-Leur

Een echt stijlvolle tuin kenmerkt zich door sierlijke eenvoud. Wanneer uw tuin rust uitstraalt, helpt dat u ook zelf de rust te vinden. Bij het ontwerpen van een dergelijke tuin neemt Habro Tuinen schoonheid als uitgangspunt. De specialisten van dit hoveniersbedrijf uit de omgeving van Breda en Etten-Leur houden met het ontwerp van uw tuin rekening met de laatste trends, maar uiteraard ook met uw wensen.  Zo krijgt u een moderne, strakke tuin die zeker bij u in de smaak zal vallen. Houdt u van een meer klassieke, romantische tuin met veel beplanting? Uiteraard wordt er een creatief tuinontwerp uitgewerkt dat precies bij uw wensen en uw smaak past.

Een compleet pakket aan diensten voor uw nieuwe tuin

Wanneer u Habro Tuinen inschakelt voor het realiseren van uw nieuwe tuin, profiteert u van een compleet pakket aan diensten. Dat houdt niet op bij het ontwerpen van uw tuin, maar uw tuin wordt vervolgens ook vakkundig aangelegd. Hierbij wordt er rekening gehouden met de omstandigheden, zodat u het beste uit uw tuin haalt. Is uw tuin bijvoorbeeld gelegen op een zandgrond? Of juist op een kleigrond? Dat maakt veel uit wat betreft de keuze voor planten. Uiteraard voorzien de hoveniers van Habro Tuinen u hierbij graag van persoonlijk advies. Zo helpt hét hoveniersbedrijf uit de omgeving van Breda en Etten-Leur u door het gehele proces heen.

Geniet nog jarenlang van uw schitterende tuin

Wanneer uw nieuwe tuin helemaal volgens uw wensen is aangelegd, wilt u hier natuurlijk graag zo lang mogelijk van blijven genieten. Gelukkig kan dit dankzij het vakkundige onderhoud dat de hoveniers van Habro Tuinen uitvoeren. De gespecialiseerde hoveniers weten precies hoe ze het beste uit uw tuin halen en welke werkzaamheden er hiervoor nodig zijn. Hierbij gebruiken ze het nieuwste en het beste tuingereedschap. Zo kunt u nog heel wat zwoele zomeravonden beleven in uw tuin, gezellig samen met familie en vrienden. U zit dan beschut en op een gezellige plek dankzij de juiste beplanting.