OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Haal meer uit Instagram en Facebook met Your Business Online

Adverteren op Facebook: waarom zou je dat overwegen? Hét grote voordeel van Facebook marketing is dat je een directe interactie aangaat met je doelgroep. Je ziet wat klanten en andere relaties bezighoudt en waar ze in geïnteresseerd zijn.

Een doeltreffende advertentiecampagne is echter niet gemakkelijk. De mogelijkheden zijn eindeloos en voor het maken van een keuze is vakmanschap nodig. Het komt aan op een slimme mix van conversie optimalisatie, email-marketing, sociale media, zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren.

Het Your Business Online team is je hierbij graag van dienst. Your Business Online weet als geen ander hoe belangrijk internet advertenties zijn. De medewerkers kunnen vernieuwende marketingstrategieën ontwerpen en uitvoeren. Als je interesse hebt, kan er vandaag nog een intakegesprek ingepland worden. Er wordt een bondige analyse gemaakt van de huidige stand van zaken binnen je bedrijf. Die wordt naast de gewenste stand van zaken gelegd. Wil je meer rendement, je naamsbekendheid vergroten, een nieuwe productlijn lanceren of misschien alle drie?

Maak gebruik van de mogelijkheden van Instagram

Je kunt een Facebook campagne combineren met adverteren op Instagram. Instagram is onderdeel van Facebook. Het is een platform om digitale foto’s en video’s te delen. Wereldwijd zijn er meer dan 800 miljoen mensen die gebruikmaken van Instagram. Aanvankelijk werd Instagram alleen ondersteund door de iPhone, de iPad en de iPod touch. Sinds 2012 is Instagram ook beschikbaar voor iedereen die een Android smartphone heeft. En sinds 2013 doen mensen met een Windows phone mee.

Als je geïnteresseerd bent in de mogelijkheden van Instagram voor jouw bedrijf, neem dan snel contact op met Your Business Online. Vele bedrijven gingen je voor. Ze zijn allemaal zeer te spreken over:

· de doelgroepgerichte benadering;

· het persoonlijke contact;

· de tijd- en kostenbesparing;

· de expertise;

· de specialisatie per branche.

Hierbij de adresgegevens van Your Business Online: Ambachtlaan 33 Etten-Leur, info @ yourbusinessonline. nl, 076-8897629.

https://www.yourbusinessonline.nl