OBS Beukenlaan
Image default
Aanbiedingen

5 gepersonaliseerde cadeaus voor je vriendin

5 gepersonaliseerde cadeaus voor je vriendin

Wil je je vriendin graag iets unieks geven voor haar verjaardag! Geef dan een gepersonaliseerd cadeau! Niemand anders op de wereld heeft het en het laat zien dat je er veel moeite in gestoken hebt. Maar welke gepersonaliseerde cadeaus zijn er allemaal! Wij geven je 5 cadeau ideeën waar je je vriendin zeker mee zal verrassen!

 

  1. Koksschort

Houdt je vriendin van koken? Geef dan een gepersonaliseerd koksschort cadeau. Hiermee kan je vriendin haar kleding netjes houden, en het ziet er ook nog eens super vrolijk uit! Bedruk het schort bijvoorbeeld met haar naam, een lieve tekst of een foto van jullie samen. 

 

  1. Houder voor waxinelichtjes

Een perfect cadeau voor jullie romantische avondjes samen is een persoonlijk ontworpen waxinelichthouder. Kaarsen geven namelijk een warme, romantische sfeer aan het huis. Schrijf op de houder een lieve tekst voor je vriendin en jullie kunnen op jullie avondje samen genieten van het sfeervolle kaarslicht!

 

  1. Teddybeer

Je vriendin zegt het misschien niet, maar elk meisje wil in haar leven weleens een supergrote teddybeer krijgen van haar geliefde. Ook deze kan je personaliseren. Vaak kan je het T-shirtje dat de beer aanheeft namelijk bedrukken. Schrijf een lieve tekst of kies een mooie foto van jullie samen uit en print hem op het T-shirt. Zo zal ze altijd iets hebben om mee te knuffelen wanneer jij er een keer niet bent!

 

  1. Lekkernijen

Houdt je vriendin van lekker eten? Bestel dan gepersonaliseerd eten voor haar en ze zal hier lang van kunnen genieten. Veel etenswaren kan je personaliseren, zoals een pot chocopasta, een taart, bonbons of snoep. Liefde gaat tenslotte door de maag!

 

  1. iPad hoesje

Heeft je vriendin een iPad die ze veel gebruikt? Laat dan een gepersonaliseerd iPad hoesje maken. Maak een leuke collage met jullie favoriete foto’s en druk deze op de hoes af. Het is ook een erg praktisch cadeau omdat het haar iPad goed beschermt. Ze zal hem dus veel gebruiken, dus ze zal altijd iets hebben om aan je te denken!