Obs-beukenlaan

Abortus bij ongewenste zwangerschap

Komt een zwangerschap niet goed uit op dit moment in uw leven? Was u nooit van plan om zwanger te worden? Dan kunt u ervoor kiezen om de zwangerschap af te laten breken. Dit is geen makkelijke beslissing om te nemen, maar soms wel de juiste. Het is prettig als u dit besluit niet alleen hoeft te maken, maar erover kunt praten met iemand die u kunt vertrouwen en die u begrijpt. Dit kan iemand in uw omgeving zijn, maar u kunt hiervoor ook terecht bij abortuskliniek Bloemenhove.

Steun en advies bij Bloemenhove kliniek

Bloemenhove kliniek bestaat al sinds 1971 en biedt sindsdien abortusbehandelingen aan voor meisjes en vrouwen die ongewenst zwanger zijn geraakt. In onze kliniek kunt u niet alleen terecht voor behandeling. Wij zijn er ook om naar uw verhaal te luisteren en advies te geven als u dit nodig heeft. We kunnen u informatie geven om u te helpen bij het maken van een weloverwogen beslissing. Als u kiest voor abortus, dan staan we voor u klaar om de behandeling zo goed mogelijk te laten verlopen. We willen graag dat u zich gesteund en begrepen voelt en stellen u op uw gemak.

Abortuspil en abortus behandelingen

U kunt bij Bloemenhove terecht voor abortus tot 22 weken. Voor verschillende stadia van de zwangerschap worden verschillende behandelingen gebruikt. Van 5 tot 8 weken kan in de meeste gevallen gebruik gemaakt worden van de abortus pil. Bent u al langer zwanger, dan wordt gebruik gemaakt van een zuigcurettage of wordt een instrumentele abortus uitgevoerd. De abortuspil kosten en ook andere behandelingen in onze kliniek worden in de meeste gevallen vergoed. Kijk voor meer informatie op onze website, of neem telefonisch contact met ons op. We beantwoorden graag uw vragen en kunnen desgewenst een afspraak voor u inplannen.

https://www.bloemenhove.nl/