OBS Beukenlaan
Image default
Gezondheid

Behandeling van Klachten door een Instabiele Schouder bij Chiropractie Kennemerland

Bij Chiropractie Kennemerland begrijpen we hoe een instabiele schouder het dagelijks leven kan verstoren en tot pijnlijke symptomen kan leiden. We bieden gespecialiseerde zorg om patiënten te helpen hun mobiliteit te verbeteren en pijn te verminderen door middel van chiropractische behandelingen.

Wat is een Instabiele Schouder?

Een instabiele schouder treedt op wanneer de gewrichtsstructuren in de schouder niet goed samenwerken, wat kan leiden tot herhaalde dislocaties of subluxaties (gedeeltelijke ontwrichtingen). Dit kan resulteren in pijn, zwakte en beperkte bewegingsvrijheid in de schouder.

Symptomen van een Instabiele Schouder

De symptomen van een instabiele schouder kunnen variëren, maar vaak ervaren patiënten:

  • Schouderpijn: Vooral bij bewegingen zoals gooien, tillen of reiken.

  • Gevoel van Instabiliteit: Alsof de schouder uit de kom kan schieten.

  • Beperkte Bewegingsvrijheid: Moeite met bewegingen boven het hoofd of achter de rug.

  • Zwakte: Verminderde kracht bij het gebruik van de arm.

Chiropractische Benadering van Behandeling

Bij Chiropractie Kennemerland passen we een holistische benadering toe om patiënten met een instabiele schouder te behandelen:

Grondige Evaluatie: We beginnen met een uitgebreide beoordeling om de oorzaak van de instabiliteit vast te stellen en de ernst ervan te bepalen.

Chiropractische Aanpassingen: Door middel van specifieke chiropractische technieken richten we ons op het herstellen van de juiste uitlijning van de schoudergewrichten en het verbeteren van de mobiliteit.

Spierversterkende Oefeningen: We kunnen ook gerichte oefeningen aanbevelen om de spieren rondom de schouder te versterken, wat kan helpen om de stabiliteit te verbeteren en toekomstige blessures te voorkomen.

Neem Contact Op

Heeft u last van symptomen van een instabiele schouder? Neem dan vandaag nog contact op met Chiropractie Kennemerland voor een consult. Ons ervaren team staat klaar om u te helpen met een persoonlijk behandelplan dat is afgestemd op uw specifieke behoeften. Bezoek onze website voor meer informatie over onze diensten en om een afspraak te maken voor een evaluatie.

 

https://chiropractie-kennemerland.nl/u-kunt-bij-ons-terecht-wanneer-u-klachten-heeft-door-een-instabiele-schouder/