OBS Beukenlaan
Image default
Gezondheid

Hulp bij blijvende hoofdpijn na een val

Nadat u een val heeft meegemaakt, kan aanhoudende hoofdpijn een verontrustend en ontwrichtend symptoom zijn. Amsterdam Brain Center begrijpt de impact van langdurige hoofdpijn na een dergelijk incident en biedt gespecialiseerde zorg om patiënten te helpen bij het omgaan met en verlichten van deze klachten, zodat ze hun normale leven weer kunnen oppakken.

Hoofdpijn na een Val: Mogelijke Oorzaken

Hoofdpijn die aanhoudt na een val kan diverse oorzaken hebben:

  • Traumatisch Hersenletsel: Zelfs een mild trauma aan de hersenen kan resulteren in langdurige hoofdpijn.

  • Nek- en Rugletsel: Beschadiging van de nek- en rugwervels kan leiden tot spierspanning en hoofdpijn.

  • Psychologische Factoren: Angst, stress en depressie als gevolg van het letsel kunnen bijdragen aan het aanhouden van hoofdpijnklachten.

Onze Behandelaanpak

Amsterdam Brain Center biedt een holistische benadering om blijvende hoofdpijn na een val te behandelen:

Grondige Evaluatie: We starten met een uitgebreide evaluatie om de specifieke oorzaak van de hoofdpijn te achterhalen. Neurologische tests en beeldvorming kunnen worden gebruikt om eventuele schade vast te stellen.

Individueel Behandelplan: Op basis van de evaluatie stellen we een gepersonaliseerd behandelplan op. Dit kan bestaan uit fysiotherapie, medicatie, psychologische ondersteuning en andere therapieën, afhankelijk van de behoeften van de patiënt.

Fysiotherapie en Oefeningen: Voor patiënten met nek- en rugletsel kan fysiotherapie helpen om spierspanning te verminderen en de mobiliteit te verbeteren.

Medicatie: Indien nodig kunnen medicijnen worden voorgeschreven om pijn te beheersen en andere symptomen zoals migraine of duizeligheid te verminderen.

Contacteer Ons

Heeft u last van aanhoudende hoofdpijn na een val? Neem vandaag nog contact op met Amsterdam Brain Center om een afspraak te maken. Ons toegewijde team staat klaar om u te helpen bij het vinden van verlichting en het herstellen van uw welzijn. Bezoek onze website voor meer informatie over onze behandelingen en hoe wij u kunnen ondersteunen in uw herstelproces.

 

https://amsterdambraincenter.com/blijvende-hoofdpijn-na-een-val-wij-willen-u-helpen/