OBS Beukenlaan
Image default
Eten en drinken

Bereid een voedzaam recept met linzen

Linzen zijn er voedzaam, duurzaam en veelzijdig, dit zorgt ervoor dat ze een heerlijke toevoeging zijn aan een recept of als basis van een recept kunnen dienen. Linzen zijn de zaden van een linzenplant en ze groeien in peulen, ze worden vooral droog verkocht en er zijn diverse soorten. Daarbij zijn linzen perfect als vleesvervanger in je recept, ook fijn wanneer je met een gezelschap eet waar vegetariërs of veganisten bij zijn. Eigenlijk is vrijwel alles te maken met linzen. Heb je al eens een pastasaus met linzen geprobeerd? Heerlijk! Of misschien een geweldige linzensalade? Op Peulvruchten.nl vind je een breed scala aan recepten met peulvruchten, waaronder linzen.

Alle gangen zijn te bereiden met peulvruchten

Niet alleen linzen zijn populair om mee te koken, ook andere peulvruchten, zoals erwten, bonen en maïs behoren tot deze vruchten. Op Peulvruchten.nl vind jij geheid een recept met linzen dat aansluit op jouw smaak. Ben jij benieuwd naar wat voor recepten met linzen je vindt op de website? Een aantal voorbeelden zijn:

  • Linzensalade met tomaat en hüttenkäse
  • Pasta met linzentomatensaus en gegrilde bloemkool
  • Gewokte groenten met Italiaanse linzenmix
  • Linzenspies kebabstyle (vegetarisch)
  • Sticky uien met rode linzen en gremolata

Begin bijvoorbeeld met een linzensoep en kies vervolgens op de website een van de heerlijke hoofdgerechten uit. Je sluit je diner af met een brownie cake van kikkererwten, en zo heb jij al je gangen bereid met peulvruchten! Of ben jij meer fan van een linzentaart met kokos en kanaal? Het water loopt je al snel in de mond bij het speuren over de website.

Ga aan de slag en bereid je favoriete recepten

De recepten op peulvruchten.nl zijn heerlijk en makkelijk te volgen. Bekijk de verschillende mogelijkheden online en kies vervolgens welk recept met linzen jij gaat bereiden. Je volgt het boodschappenlijstje dat bij ieder recept vermeld staat gemakkelijk en je vinkt af wanneer je een product hebt gepakt. Zo heb jij je lijstje meteen op je telefoon en wordt boodschappen doen nog makkelijker. Welk recept met linzen ga jij koken?

https://peulvruchten.nl/