OBS Beukenlaan
Image default
Aanbiedingen

Beste zomergeschenk van dit moment: Bedrukte waterflessen

De zomer komt. Dat betekent warm weer, veel zweten en natuurlijk ook veel drinken. Vooral dat laatste is enorm belangrijk. Tijdens het warme weer zweten we veel en werkt ons lichaam hard om te verkoelen. Genoeg drinken is daarom belangrijk om niet te veel vocht te verliezen. Een manier om meer te drinken is door een waterfles meenemen. Ideaal voor in de auto, op kantoor, tijdens het wandelen of sporten. Daarom is een waterfles het ideale geschenk voor in de zomer. Maar wist je dat een bedrukte waterfles nog leuker is om te krijgen?  

Nieuwe trend: waterflessen bedrukken

Het bedrukken van drinkbekers en waterflessen is al een tijdje een trend. Veel bedrijven en consumenten bedrukken de waterflessen met namen, logo’s of leuke boodschappen. Een normale waterfles wordt omgetoverd tot een persoonlijk en uniek geschenk. Zo weet je zeker dat je medewerkers, vrienden, kennissen en familieleden blij maakt met een tof en praktisch geschenk!

Logo’s, namen en teksten

Logo’s, namen en teksten laten bedrukken op waterflessen is zeer in trend nu. Namen bedrukken op de flesjes is het meest populair, gevolgd door bedrijfslogo’s en teksten. Niet gek, want bedrukte flesjes zijn ook een interessante manier om te werken aan de naamsbekendheid van je organisatie. Zie het als een marketingmiddel. 

Waar bedrukte waterflessen bestellen?

Maar waar bestel je de beste waterflessen met bedrukking? Bij Attentie.nl is een waterfles bedrukken met logo, tekst of naam heel interessant. Zo profiteer je bij Attentie.nl van scherpe prijzen, snelle levertijden en eerlijk advies. Wat ook handig is bij Attenitie.nl is de proefdruk die je krijgt. Zo kun je zien hoe de bedrukking eruit ziet voordat je bestelling wordt bedrukt. Niets voor niets bestellen grote en kleine bedrijven uit heel Nederland bij Attentie.nl voor relatiegeschenken.