OBS Beukenlaan
Image default
Eten en drinken

Bestel een heerlijke biefstuk of bavette eenvoudig online

Een biefstuk of bavette online bestellen? Jazeker, dat kan heel gemakkelijk online bij Beef & Steak! Maak een keuze uit het ruime assortiment van deze vleesexperts en schotel uw gasten een keer wat anders voor bij de barbecue.

Kies voor een overheerlijke biefstuk

Een heerlijk, mals stuk biefstuk. Wie lust dat nou niet? Bij deze webshop koopt u de heerlijkste en malste stukken biefstuk online. De malsheid van een biefstuk heeft te maken met een aantal factoren, waaronder:

  • het ras van het dier
  • de leeftijd van het dier
  • het geslacht van het dier

Daarbij zijn de behandeling, de rijping en het de manier van koelen ook bepalend voor de malsheid van het stukje vlees. U vindt biefstuk in verschillende soorten en maten. Daarbij is ook het uiterlijk verschillend. Een biefstuk van een hert is bijvoorbeeld een stuk donkerder rood dan een stuk rundvlees. Dit heeft te maken met zuurstof. Het eiwit myoglobine verkleurt wanneer het in aanraking komt met zuurstof. Een hert heeft veel meer uithoudingsvermogen dan een rund, waardoor een hertenbiefstuk een stuk donkerder rood is.

Een bavette bereidt u gemakkelijk op de barbecue

Kies naast een biefstuk ook eens voor een overheerlijke bavette. Deze Franse delicatesse wordt in Nederland ook wel vanglap of vinkelap genoemd. Het vlees van een rund dat speciaal gefokt wordt voor een bavette, is zo mals dat het zelfs rauw gegeten wordt. Echter, op de barbecue komt dit vlees pas écht goed tot zijn recht. Wilt u uw gasten een keer wat anders voorschotelen dan een hamburger? Koop dan eenvoudig online een overheerlijke bavette en maak van uw barbecue een waar feest!

Bestel vandaag uw vlees, dan heeft u het morgen in huis

Loopt het water u al in de mond? Besluit dan vandaag nog om een overheerlijke biefstuk of bavette online te bestellen! U heeft het vlees dan vaak de volgende dag al in huis. Weet u niet goed welk vlees u wilt bestellen? Neem dan contact op met de specialisten. Zij helpen u graag bij het uitkiezen van het juiste stuk vlees. Dat wordt genieten!