OBS Beukenlaan
Image default
Dienstverlening

Met LED verlichting van LED Design Holland, bespaar je op je energiekosten

LED Design Holland biedt voor diverse bedrijfstypen LED verlichting oplossingen. Ze werken onder meer voor de industrie, kantoren, retail en automotive. Dus mocht je een industrieel bedrijf hebben dan is LED verlichting werkplaats voor jou een interessante optie.

Dat LED lampen zuinig zijn, is algemeen bekend. Hoe zuinig exact, weet niet iedereen. We maken een overzicht voor je. Links het type lamp, rechts de gemiddelde opbrengst in lumen/watt.

gloeilamp 12-15

halogeenspot 55-60

TL-buis 100

LED 24-254

Natriumlamp 120-200

Natrium lampen worden voor straatverlichting gebruikt. De klassieke gloeilamp met een gloeidraad van koolstof wordt af en toe nog gemaakt als decoratief voorwerp. De laatste machine die deze lampen maakte, heeft Philips in 2007 stopgezet. De productie van gloeilampen is per 2012 door de Europese Unie verboden. Je kunt de lampen her en der nog wel kopen. Winkeliers mogen de gloeilampen die ze nog in voorraad hebben aan de consument blijven aanbieden. Een halogeenspot bestaat uit een gloeilamp waarbij de ballon met een bepaald gas is gevuld. Dit gebeurt onder hoge druk. Bij het gas wordt vervolgens een beetje halogeen gedaan. Zowel de levensduur als het rendement zijn hierdoor hoger. TL-buizen zijn fluorescentielampen. TL staat voor tube luminescent, Frans voor lichtgevende buis.

Overstappen op LED verlichting? Neem contact op met LED Design Holland

Wil je meer weten over LED lampen en de mogelijke subsidie LED verlichting? We bevelen LED Design Holland van harte aan. Dit is een Bredase onderneming die zich volledig heeft toegelegd op het maken van professionele LED lichtplannen en de uitvoering daarvan. Zowel particulieren als bedrijven kunnen van de dienstverlening gebruikmaken. Het is een slim idee om volledig op LED over te stappen. Je zult enorm bezuinigen op de maandelijkse of jaarlijkse energierekening. De vervangingskosten gaan naar beneden. LDH kan je adviseren over mogelijke subsidies op LED verlichting. Een groot pluspunt is verder de kwaliteit van het licht. In vrijwel alle gevallen is die een stuk beter. Met beter bedoelen we met name rustiger licht waarbij het aangenamer werken én relaxen is.

LED Design Holland is gevestigd aan het Weidehek 64D in Breda. Vlak aan de N285, dus gemakkelijk bereikbaar. Je bent van harte welkom voor een kennismakingsgesprek. Is het handiger om die eerste afspraak bij je thuis of op kantoor te doen? Dat is zeker mogelijk.

https://www.leddesignholland.nl/