OBS Beukenlaan
Image default
Aanbiedingen

Bootverhuur Friesland

Sinds 1 augustus dit jaar kun je hem overal in Friesland aantreffen: de Tiny Houseboat van Genieten op het water uit Heeg. Een Tiny House op het water. Hoe leuk is dat?

Zeilboot verhuur Friesland

Gasten van Genieten op het water lagen er al mee in de binnenstad van Sneek en aan de wedstrijdbaan van het Skûtsjesilen. Maar ook aan Marrekrite meerboeien en ligplaatsen door heel Friesland en aan de eilanden in de diverse meren en leuke dorpjes in Friesland. Prachtig om op deze manier de Friese meren, kanalen en vaartjes te ontdekken. Genieten van de gezelligheid van de watersport, de leuke terrasjes en eettentjes in Friesland. Super leuk om in zo’n klein huisje met vier volwaardige vaste bedden, douche, CV en een luxe keuken vakantie te vieren, een weekeindje weg te gaan of gewoon eens te overnachten. Om een indruk te krijgen hoe onze gasten dit ervaren lees dan eens hun reviews. Ben je overtuigd en wil je een sloep, valk of zeilboot huren bij onze bootverhuur in Friesland

Aira 22

Jelle, de eigenaar en gastheer bij Genieten op het water is ook enthousiast. “De Tiny Houseboat is een mooie aanvulling op onze vloot van zeilboten, zeiljachten en Maxima sloepen”. Overigens heeft Genieten ook in 2020 een noviteit. Het is het eerste verhuurbedrijf in Friesland dat de comfortabele Aira 22 open zeilboot verhuurt vanuit Heeg. Deze boot wordt gezien als de opvolger van de polyvalk. Ben je op zoek naar een bedrijf voor zeilboot verhuur in Friesland? Neem voor meer informatie eens een kijkje op de site of ga eens langs in Heeg.