OBS Beukenlaan
Image default
Aanbiedingen

Dakdekker in Leiden voor dakisolatie

We wilden een dakdekker in de arm nemen voor het isoleren van ons dak. We hebben net een nieuw huis gekocht in Leiden. Het is ons droomhuis, maar er moet nog wel veel gebeuren. Een betere dakisolatie is bijvoorbeeld echt nodig. We zochten dus een professionele dakdekker in Leiden en die vonden we in R.A. Daktechniek.

R.A. Daktechniek: dé dakdekker in Leiden en omgeving

  • Razendsnelle service;
  • Geen voorrijkosten bij reparatie;
  • Altijd de beste prijs;
  • Standaard 10 jaar garantie;
  • Enkel materialen met een KOMO keurmerk;
  • Vrijblijvende offerte.

De beste keuze

R.A. Daktechniek beheerst alle methodieken op het vlak van dakisolatie. Van warm en koud dak en ballastlaag en polystyreen isolatie tot en met polyurethaan isolatie, PIR isolatie, Cachering en Afschot-isolatie. De deskundige dakdekker van R.A. Daktechniek kwam bij ons langs om ons dak te beoordelen. Zo kon hij een goede keuze maken welk type isolatie het beste geschikt is voor ons dak.

Vlekkeloze werkzaamheden

De dakdekker koos uiteindelijk voor polyurethaan isolatie voor ons dak in Leiden. De werkzaamheden verliepen vlekkeloos. Er was weinig overlast en rommel en de isolatie was zo gepiept. We zijn erg blij met het afgeleverde werk van onze dakdekker in Leiden. R.A. Daktechniek raden wij daarom zeker aan in Leiden en omgeving!

Naast Leiden is R.A. Daktechniek ook werkzaam in de volgende steden: Rijnsburg, Sassenheim, Lisse, Voorschoten en Scheveningen.