OBS Beukenlaan
Image default
Aanbiedingen

Borden met bedrukking onmisbaar in je serviescollectie

Ben je horeca-ondernemer of eigenaar van een kantoorkantine, dan kun je er eigenlijk niet omheen: borden met opdruk van je logo of tekst. Zeker als je al andere onderdelen uit je serviescollectie hebt laten bedrukken, dan zijn bedrukte borden een logische volgende stap. Bovendien zorgt het voor een nóg meer uniforme uitstraling en is het een mooie en makkelijke manier van reclame maken.  

 

Welke borden kan ik bedrukken? 

Veel kantines en horecagelegenheden maken gebruik van witte porseleinen borden. In principe kunnen deze altijd bedrukt worden met je logo. Juist op deze effen witte borden komt een bedrukking prachtig tot zijn recht. Je kunt ervoor kiezen om je huidige borden collectie te laten bedrukken (aangeleverd werk) of een nieuwe serie aan te schaffen die je direct laat bedrukken. Of je nu vierkante, ovalen of ronde borden hebt: voor de bedrukking maakt dat niet uit. De specialist kijkt altijd naar de best passende druktechniek voor jouw borden.  

 

Diverse bedrukkingsopties  

Voor borden bedrukken kun je kiezen uit meerdere opties. Wil je een bedrukking die opvalt en direct zichtbaar is, dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor een bedrukking in het midden. Dat wordt ook wel de spiegel van het bord genoemd. Gaat je voorkeur uit naar een meer subtiele bedrukking, dan kun je ervoor kiezen om de rand van het bord te laten bedrukken. Afhankelijk van hoe je logo eruit ziet kun je kiezen voor een bedrukking in een of meerdere kleuren. 

 

Kleine oplage bedrukte borden 

Mocht je nu denken ‘ik ben een MKB-bedrijf en heb geen hele grote hoeveelheid borden nodig’, maak je dan geen zorgen. Een kleine oplage borden met bedrukking is vaak zeker mogelijk. Je kunt bijvoorbeeld al borden bestellen vanaf 24 stuks en in sommige gevallen zelfs vanaf 12 stuks. Ideaal dus als je een wat kleiner bedrijf hebt en niet direct staat te springen om tientallen bedrukte borden. Heb je daarentegen wél een grote oplage nodig, dan is dit uiteraard ook altijd mogelijk.

 

Welke druktechniek wordt gebruikt? 

In grote ovens wordt het logo als het ware in de borden gebrand. Het bord wordt verhit tot wel 900 graden. Dit zorgt ervoor dat het porselein zacht wordt, zodat inkt erin kan trekken. Nadat het bord is afgekoeld, is het porselein weer hard en staat er een prachtige krasvaste bedrukking op. Bovendien kunnen de bedrukte borden gewoon in de vaatwasser.  

 

Als je op zoek bent naar een partij die ervaring heeft met het bedrukken van borden, dan kun je eens kijken bij Riké Group. Daar denken ze met je mee en leveren ze maatwerk, precies hoe jij graag wilt dat je borden eruit komen te zien.

 

 

 

 

https://www.rikegroup.com/