OBS Beukenlaan
Image default
Aanbiedingen

Comfortabele taxi van Nijmegen naar Schiphol

Samen met mijn gezin heb ik een taxi van Taxi Nijmegen D.T.C. besteld om ons vanuit Nijmegen naar luchthaven Schiphol te vervoeren. Mijn vrouw en ik twijfelden om een taxi te bestellen. Eerlijk gezegd hadden wij wat vooroordelen over taxi’s en taxichauffeurs.

Wij dachten dat een taxirit voor vijf personen heel erg veel geld zou kosten. Daarnaast hadden we een negatief beeld over taxichauffeurs: roekeloze en onbetrouwbare mensen waren dat maar.

Flexibel taxivervoer

Toch kozen we voor taxivervoer, want ons vliegtuig vloog om 03:30 uur in de nacht. Treinen rijden dan niet en niemand in onze omgeving kon ons op een doordeweekse dag/nacht wegbrengen. Een taxi bestellen van Nijmegen Dukenburg naar Schiphol was eigenlijk onze enige overgebleven optie. Achteraf de beste beslissing ooit!

Behulpzaam en vriendelijk

De taxirit verliep namelijk voorspoedig en comfortabel. We hadden niks te klagen. De taxi was brandschoon en de zitplaatsen zaten erg ontspannend. Ook de taxichauffeur was heel anders dan van tevoren gedacht. Hij was heel behulpzaam, vriendelijk, professioneel en flexibel. Hij reed behoedzaam, ook al was er bijna geen verkeer op de weg. De hele rit hebben we ons veilig en comfortabel gevoeld.

Achteraf hoorden we nog veel meer voordelen over taxicentrale Taxi Nijmegen D.T.S. Tot 24 uur van tevoren kunnen we online reserveren of slechts een paar minuten voor vertrek. De ophaaltijd is binnen 10 à 15 minuten. Het tijdstip van reserveren maakt niet uit, de centrale is 24/7 bereikbaar.

Scherpe tarieven

Ons grootste vooroordeel was de prijs. We waren dan ook op onze hoede voor de prijs. Maar die viel alleszins mee. De Dukenburgse Taxi Centrale hanteert standaard taxi tarieven luchthavenvervoer.

Een overzicht:

  • Taxi Schiphol: 134,95 euro
  • Taxi Eindhoven: 79,95 euro
  • Taxi Rotterdam: 129,95 euro
  • Taxi Weeze: 62,95 euro
  • Taxi Düsseldorf: 129,95 euro
  • Taxi Brussel: 199,95 euro

Goedkoop en betrouwbaar

Onze vooroordelen waren dus zeer onterecht. Als we voor onze volgende vliegvakantie weer vervoer nodig hebben, kiezen we zeker weer voor een taxi van Nijmegen naar Schiphol van D.T.S.

https://taxinijmegendukenburg.nl/ Taxi Nijmegen D.T.C. Adres: Heeskesacker 1023, 6546 JA Nijmegen Telefoon: 0248454020 Provincie: Gelderland