OBS Beukenlaan
Image default
Gezondheid

cupping

Cupping is een effectieve behandeling voor een breed scala aan huidaandoeningen, waaronder acne, omdat het de doorgang van nieuw bloed naar de huid stimuleert. De hijama kan helpen bij de genezing van huidaandoeningen door gifstoffen uit de bloedsomloop te verwijderen. Het kan worden gebruikt om verschillende problemen te behandelen, zoals eczeem, littekens, cellulitis en andere huidproblemen. Omdat het het bloed ontgift, cupping is gunstig bij de behandeling van huidproblemen zoals acne en acnelittekens. Gifstoffen worden uit het lichaam verwijderd door het huidoppervlak te exfoliëren, waardoor het correct kan werken. Toxines worden naar het huidoppervlak geduwd, waar ze kunnen worden geëvacueerd met behulp van een zuignap om een vacuüm onder de huid te creëren.

Cupping

Verschillende culturen hebben de hijama gebruikt als een krachtig wapen tegen verschillende kwalen, en het is in veel gevallen effectief gebleken. Het meest typische gebied voor spierstijfheid of moeite met bewegen is tussen de schouders en de nek. Als de symptomen van een aandoening ernstig genoeg zijn, kunnen ze worden behandeld of genezen.

Cupping

Alleen erkende medische instellingen worden aanbevolen om deze therapie te ontvangen, aangezien u niet alleen in een veilige sfeer zult zijn, maar u ook toegang hebt tot een prestigieus panel van medisch specialisten. Om de meest geschikte en succesvolle therapie voor elke persoon te selecteren, moet uw behandelaar de volledige medische en gezondheidsgeschiedenis van de patiënt kennen.

Infectiepreventie is een cruciaal onderdeel van onze therapeutische behandeling en we houden ons aan strikte protocollen voor infectiebeheersing. Hijama behandeling vereist direct contact met de huid en lichaamsvloeistoffen; daarom zijn dergelijke voorzorgsmaatregelen van cruciaal belang. Deze voorzorgsmaatregelen in ons medisch centrum omvatten handhygiëne en wassen en het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen zoals handschoenen, maskers, veiligheidsbrillen en jassen.

Voor aanvang van de operatie wordt de huid van de patiënt gedesinfecteerd met goedgekeurde ontsmettingsmiddelen. Verder wordt het bed van de patiënt gedesinfecteerd of wordt uiterst voorzichtig omgegaan met wegwerpen.