OBS Beukenlaan
Image default
Geschenken

De 6 beste verjaardagscadeau ideeën

Het is weer zover, er is alweer iemand jarig en dat betekent STRESS. Want wat geef je diegene nou weer? Veel mensen hebben er moeite mee om een cadeau te kopen voor de verjaardag van een ander, en het is ook lastig. Daarom hebben wij in dit artikel een paar van de beste verjaardagscadeau ideeën voor je op een rijtje gezet, voor zowel man als vrouw. 

Creatieve workshop of cursus
Ben jij nou op zoek naar een goed geschenk wat je wellicht samen kan doen? Ga dan voor een workshop of cursus. Zo kun je bijvoorbeeld een workshop koken doen of een 1-daagse golfles, of misschien zelf een online gitaar- of zang cursus. Een cadeau waar hij of zij ook nog iets van leert en wellicht kan je er zelf ook aan mee doen en er wat van opsteken. 

Toffe activiteit
Is jouw vriend, vriendin of familielid een echte daredevil? Ook daar zijn genoeg leuke cadeau ideeën voor. Wat dacht je van een helikoptervlucht, of een vliegtuig zelf besturen? Voor de echte adrenaline junkies kan je bijvoorbeeld zelfs gaan bungeejumpen, parachute springen of paragliden. Als degene voor wie je een cadeau zoekt een auto- of motorliefhebber is kan je hem of haar wellicht ook blij maken met een motorrijles of een ritje in een supercar, zoals bijvoorbeeld een Ferrari of Lamborghini. 

Samen naar een concert of theatervoorstelling
De meest originele cadeau ideeën voor verjaardagen zijn persoonlijk of een belevenis. Een leuk idee daarom is om samen een gezellig avondje naar een concert of theatervoorstelling te gaan. Dit is zowel persoonlijk als een belevenis en je doet het ook nog eens samen. 

Bijzondere chocola
Chocola is natuurlijk altijd een top idee, want er zijn maar weinig mensen die niet van chocola houden. Met bijzondere chocola kan je aan verschillende dingen denken, denk bijvoorbeeld eens aan luxere chocola van Leonidas (bonbons) of bijvoorbeeld een heerlijke Tony’s Chocolonely Stapelblik (met meerdere smaken chocola). Ook kan je chocola met tekst en een foto bestellen voor een nog persoonlijker cadeau. 

Kamerplanten
Dit is ook een cadeau dat leuk is voor zowel hem als haar. Geef een leuke kamerplant cadeau, dit doet namelijk elke kamer goed. Het staat leuk en het geeft zuurstof af. Het voordeel aan planten cadeau geven is dat je het zo duur kunt maken als je zelf wilt. Er zijn namelijk honderden soorten kamerplanten in verschillende prijsklassen, ook als je een kleiner budget hebt is dit dus prima te doen. 

Parfum
Iets waar je ook nooit fout mee kan gaan is parfum. Zowel mannen als vrouwen gebruiken het. Het is hierbij wel verstandig om of te weten van welke geuren de jarige houdt of om je te laten adviseren bij bijvoorbeeld een drogisterij. Smaken verschillen namelijk nogal als het gaat om geuren. 

Met deze ideeën kan jij dus een onwijs leuk verjaardagscadeau scoren voor de jarige, doe er nog een leuke kaart bij (het liefst met een persoonlijke tekst erin) en je bent all done! Voortaan dus geen paniek meer over het scoren van verjaardagscadeaus