OBS Beukenlaan
Image default
Aanbiedingen

De voetbaltafel voor jou!

Tafelvoetbal is een spel wat heel populair is voor gezinnen, maar het wordt ook veel op een kantoor gespeeld. Het kan binnen staan in een huiskamer, maar ook bij een bedrijf. Het is namelijk heerlijk om tijdens de pauze even een potje tafelvoetbal te spelen. Het doel van het spel is dan ook de bal in het doel van een tegenspeler te krijgen. Dit klinkt makkelijker dan het is, een potje tafelvoetbal kan dan ook aardig competitief zijn. Er zijn veel verschillende soorten voetbaltafels, het kan dus lastig zijn om er een te vinden die jij zoekt. Gelukkig gaan wij jou hier een handje bij helpen. Wil je weten welke verschillende voetbaltafels er zijn? Lees deze blog dan verder! wij vertellen er namelijk meer over.

Het eeuwenoude spel

Het ‘simpele’ spel heeft een rijkere geschiedenis als je in eerste instantie zou denken. Het eerste model is namelijk in het oude Frankrijk ontwikkeld. Frankrijk is voorloper geweest als het gaat om het uitvinden van tafelvoetbal. In 1794 verbood de Franse koning Lodewijk XIV het gebruik van metalen onderdelen bij alle soorten sportactiviteiten. Dit omvatte het gooien van de bal. Als reactie hierop ontwikkelden Engeland en Duitsland hun eigen unieke tafelvoetbal uitrusting die uiteindelijk in 1797 werd gepatenteerd. Interessante geschiedenis, maar tegenwoordig gaat het om het leuke plezier wat je uit het spel kan halen!

Leuk voor iedere omgeving!

Er zijn veel verschillende tafels en ook veel merken. Champion, Garlando en Deutscher meister zijn wel de bekende merken. Een goed voorbeeld zou zijn voor een middelbare school of universiteiten behoefte aan ontspanning tijdens de pauze. Scholen kunnen deze investering er gemakkelijk uithalen door een kleine vergoeding per spel te vragen. Bij de meeste scholen wordt er 50 cent per spel gerekend en hiermee kunnen zij op lange termijn de voetbaltafel terugverdienen. De muntinworp tafels passen hier het beste bij. Bovendien kan zo’n voetbaltafel een ontzettend leuke toevoeging zijn aan de activiteiten van de vrijdagmiddag op kantoor!

Voetbaltafel.nl

Na zo’n verhaal krijg ik direct zin in een potje tafelvoetbal. Heb jij dit ook? Neem dan eens een kijkje op de website van voetbaltafel.nl. Deze partij heeft een ruim aanbod aan voetbaltafels, hierdoor moet er zeker een tussen zitten die aan al jouw eisen voldoet! Ze hebben verschillende merken, waaronder Buffalo en Heblad. Wil je meer weten over deze merken? Neem dan gerust contact op met een van de specialisten, ze helpen je namelijk graag verder!

https://www.speelplezier-online.nl/