OBS Beukenlaan
Image default
Industrie

Een diamantzaagblad voor uw machine

Bent u op zoek naar een geschikt diamantzaagblad voor uw machine? Het bedrijf Diacom maakt diverse soorten diamantzaagbladen voor een groot aantal machines. Welk diamantzaagblad u nodig heeft wordt bepaald door het toerental en het beschikbare vermogen van uw machine. De specialisten van dit bedrijf kiezen het juiste diamantzaagblad voor u uit. Ze leveren onder andere een diamantzaagblad voor de volgende machines: elektrische en motor handzaagmachines, vloerenzaagmachines van groter dan 32 pk, 35 pk, 45 pk en 60 pk, vloerenzaagmachines van meer dan 10 kw, 10-15 kw en 15 kw en wandzaagmachines. Ook kunnen ze het diamantzaagblad solderen en laserlassen. Dit is mogelijk bij diameters van 200 mm tot 1600 mm. Hierbij zijn segmentdikte, toepassing en asgat van belang. Wat voor diamantzaagblad u ook nodig heeft; u vindt het bij Diacom.

Al uw diamantgereedschap van één specialist

Wanneer u op zoek bent naar diamantgereedschap is Diacom de vertrouwde partner die u zoekt. Dit bedrijf is de enige in Nederland die produceert vanuit een eigen fabriek. Hier koopt u technisch hoogstaande producten die kwalitatief onovertroffen zijn. Schaft u uw diamantgereedschap, zoals een diamantzaagblad, aan bij deze specialisten? Dan bent u verzekerd van een duurzaam stuk gereedschap. Verder schaft u niet alleen de gereedschappen aan bij deze specialist. Ze verkopen namelijk ook machines en toebehoren die perfect werken met de gereedschappen in het assortiment. Dus ook voor machineonderdelen, verleng- en verloopstukken kunt u bij deze specialist terecht.

Vraag om persoonlijk en professioneel advies

Diacom heeft inmiddels jarenlange ervaring met het vervaardigen van diamantgereedschap. Hierdoor weten ze u van een professioneel en deskundig advies te voorzien. Wilt u graag advies ontvangen over welk diamantgereedschap het meest geschikt is voor uw toepassing of klus? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van dit bedrijf. Weet u al precies wat u nodig heeft? Bestel dit dan eenvoudig in de webshop van Diacom.