OBS Beukenlaan
Image default
Industrie

Gebruik een zeefinstallatie en versnel uw productieproces

Met een zeefinstallatie kunt u het productieproces binnen uw bedrijf aanzienlijk versnellen. Deze installatie neemt u namelijk heel veel tijdrovend werk uit handen. Als het binnen uw bedrijf dagelijks voorkomt dat materialen van elkaar moeten worden gescheiden, dan kan de zeefinstallatie deze klus prima van u overnemen. Het handmatig zeven van grondstoffen is dan niet meer nodig. De zeefinstallatie kan volledig op maat worden geleverd, zowel voor wat betreft de openingen in de zeef als het werkoppervlak en de uitloop voor de grondstoffen.

De vele toepassingsmogelijkheden van een zeefinstallatie

De opties voor het inzetten van een zeefinstallatie zijn eindeloos. Zo kunt u hiermee eenvoudig vloeistof van vaste stof scheiden. Maar ook vaste materialen scheiden is kinderspel. De zeef trilt, waardoor materiaal dat door de gaten past naar beneden valt. Materiaal dat te groot is voor de gaten blijft op de zeef liggen en wordt dus apart afgevoerd. U kunt beide materialen na het zeefproces gewoon nog gebruiken als u wilt. Denk bijvoorbeeld aan zand en stenen die van elkaar gescheiden worden. Of grote en kleine steentjes om verschillende soorten grind te kunnen leveren aan uw afnemers. Wat u ook bedenkt, met een zeefinstallatie is er vrijwel altijd een oplossing te bedenken.

Een betrouwbare zeefinstallatie bestelt u bij de expert

Alles valt of staat met een machine waar u op kunt vertrouwen als u een zeefinstallatie zoekt. Bij PAJA Triltechniek weten ze dat als geen ander. Dit bedrijf bouwt al vele jaren zeefinstallaties op maat voor zijn klanten. Wilt u ook de ontelbare voordelen ervaren binnen uw bedrijf? Neem dan gerust contact op om naar de mogelijkheden te informeren of om direct een offerte op maat aan te vragen. Dankzij het vele werk dat u bespaart, heeft u deze investering in een mum van tijd terugverdiend. Uiteraard kunt u bij dit bedrijf ook terecht als er onderhoud nodig is of als uw installatie onverhoopt een storing heeft.

https://paja.nl/