OBS Beukenlaan
Image default
Beauty en verzorging

Een frisse en jeugdige uitstraling door injectables van Van Lennep Kliniek

Wilt u preventief huidveroudering tegengaan, een specifieke uitstraling of contour accentueren of lijkt u onnodig ouder of vermoeider door rimpels? Dan zijn injectables wellicht een uitstekende oplossing voor u.

Bij ons, Van Lennep Kliniek, kunt u zich laten behandelen met verschillende huid verbeterende injectables en diverse rimpelbehandelingen. Wij zijn gespecialiseerd in deze behandelingen en staan voor een natuurlijk eindresultaat, dit vinden wij namelijk het allermooiste. We hebben behandelingen om een mooi accent te benadrukken in uw gezicht en voor het mooi en natuurlijk ouder worden hebben wij anti-aging behandelingen. U krijgt bij ons altijd een passend advies van een van onze ervaren cosmetisch artsen. Wij geven u graag uw frisse en jeugdige uitstraling weer terug, waardoor u er weer stralend uitziet en wellicht weer meer zelfvertrouwen krijgt. En u weer complimenten zal krijgen over uw uiterlijk.

Onze behandelingen met injectables zijn veilig

Op de eerste plaats staat bij ons het uitvoeren van een veilige behandeling met injectables. Wij werken dan ook alleen met A-merk injectables die niet permanent zijn. Onze injectables zijn dus allemaal volledig biologische vulmiddelen. Onze cosmetisch artsen hebben allemaal de juiste certificaten en diploma’s behaald en volgen regelmatig extra trainingen waardoor iedereen goed op de hoogte blijft van de nieuwste behandelmethodes en technieken. Wij beschikken over een echoapparaat, waardoor bij ons een fillerbehandeling nog veiliger is. De behandelingen zijn zo goed als pijnloos. Uiteraard nemen onze specialisten alle tijd voor u en kunt u al uw vragen stellen. Een eerste consult bij ons is altijd gratis en geheel vrijblijvend. Kom zeker langs om te bekijken of injectables wellicht iets voor u zijn.

Een ooglidcorrectie laat uw boze blik of hoofdpijn verdwijnen

Wordt uw zicht belemmerd of heeft u vaak hoofdpijn vanwege hangende oogleden? Of ziet u er altijd moe of boos uit omdat uw oogleden heel zwaar zijn? Een dankbare en veel voorkomende ingreep voor dit probleem is een ooglidcorrectie. Deze correctie met een verjongend effect kunt u ook bij Van Lennep Kliniek laten uitvoeren.

U kunt een afspraak maken met onze plastisch chirurg Drs. Verduijn, hij is gespecialiseerd in ooglidcorrecties.

https://www.vanlennepkliniek.nl/