OBS Beukenlaan
Image default
Gezondheid

Een drempelhulp aanschaffen

Wanneer je een rollator, rolstoel of een scootmobiel hebt dan ben je niet altijd even mobiel. Dit kan soms nogal lastig zijn, zeker wanneer je op weg bent of ergens anders naar binnen wilt. Het is lastig om over drempels te komen bijvoorbeeld, je moet dan erg veel gas bijgeven of extra hard duwen. Dat is natuurlijk niet fijn en niet de bedoeling. Wanneer je dit herkent dan is een drempelhulp wellicht iets voor jou. Deze kun je meenemen, maar je kunt ze ook vast in je huis neerleggen. Zo is geen enkele drempel meer een probleem voor jou. Ben je benieuwd naar de drempelhulp? Lees dan even verder.

 

Oprijplaat

Een drempelhulp is er vaak in de vorm van een oprijplaat. Een klein opstapje hoeft dan geen problemen meer te veroorzaken. Een oprijplaat krijg je in verschillende soorten en maten en kun je bovendien ook gemakkelijk zelf meenemen. Zo kun je ieder gebouw gemakkelijk binnen en natuurlijk ook weer naar buiten. Wat voor oprijplaat er voor jou goed is ligt aan het formaat van je rollator, rolstoel of scootmobiel. Wanneer je hiervoor gaat kijken wordt er per oprijplaat bijgezet waar deze het meest geschikt voor is.

 

Kopen

Ben je van plan om daadwerkelijk een drempelhulp te kopen? Dan is er op bijvoorbeeld drempelhulp.nl altijd wel een passende oplossing. Als je situatie onder de wet maatschappelijke ondersteuning valt dan kun je zelfs bij de gemeente informeren welke vorm van ondersteuning er nodig is om je situatie beter te kunnen maken. Is dit niet het geval dan moet je zelf kijken op de website. Kom je er niet uit? Dan kun je altijd contact opnemen met de webshop. Ze helpen je graag verder, zodat ook jij dadelijk zorgeloos overal naartoe kunt. Veel succes met het vinden van een geschikte drempelhulp voor jou.

 

https://drempelhulp.com/