OBS Beukenlaan
Image default
Woning en Tuin

Een hoveniersbedrijf in de regio Roermond dat iedere tuin uniek maakt

Heeft u plannen om uw woonomgeving te verbeteren door een metamorfose van uw tuin te realiseren? Of wilt u een compleet nieuwe tuin aanleggen? Dan is een deskundige hovenier uiteraard een must. Of u nu al volop inspiratie heeft of juist geen idee heeft waar u moet beginnen, met de tuinspecialisten van Jack Hannen Hoveniersbedrijf in de buurt van Roermond, weet u zeker dat het resultaat optimaal en volledig naar uw wens zal zijn. Zij bieden u een compleet servicepakket en een deskundig contactpersoon tijdens uw project, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Dit hoveniersbedrijf is gevestigd in St. Odiliënberg, ten zuiden van Roermond, en voeren al jaren vele projecten uit in een grote regio rondom zijn vestiging.

Voor zowel particulieren als zakelijke klanten

De particuliere tuin is uiteraard niet hetzelfde als een bedrijfstuin. Bovendien is voor iedere tuin een andere aanpak nodig. Wilt u bijvoorbeeld veel groen aanleggen in de tuin van uw bedrijf en er zeker van zijn dat de groenvoorziening goed wordt onderhouden? Of heeft u speciale wensen voor de tuin van uw woning? De experts van Jack Hannen Hoveniersbedrijf luisteren naar uw wensen en bereiden ieder project nauwkeurig met u voor. Wanneer u bijvoorbeeld in Roermond een tuin wilt aanleggen en dit hoveniersbedrijf inschakelt, ontvangt u een realistisch tuinontwerp dat te zien is in de ‘360 VR Jack Hannen-App’. Met een Virtual Reality bril kunt u alle details en iedere hoek van uw toekomstige tuin bekijken en beoordelen. Zo kunt u zich pas écht verheugen op een geweldig resultaat!

Na iedere voorbereiding een prachtig resultaat

Nadat het ontwerp is goedgekeurd, begint natuurlijk de tuinaanleg. Het omvangrijke machine- en wagenpark staat gereed om iedere lastige klus te klaren. Voor zowel periodiek als incidenteel onderhoud kunt u bij dit hoveniersbedrijf terecht. Zo geniet u nog jarenlang van een schitterende tuin die er na een lange tijd nog steeds als nieuw uitziet.

https://jackhannen.nl/