OBS Beukenlaan
Image default
Horeca

Genieten in oer-Hollandse sfeer bij een pannenkoekenhuis nabij de Veluwe

Een pannenkoekenrestaurant in de omgeving van de Veluwe dat al jarenlang goed aangeschreven staat voor heerlijke en betaalbare pannenkoeken is Eethuisje de Heuveltjes. Hier geniet u in oer-Hollandse sfeer van ambachtelijke bereide pannenkoeken. Houdt u niet zo van pannenkoeken? Dan kunt u hier terecht voor een andere heerlijke maaltijd, zoals soep met een vers belegd broodje, een uitsmijter of een schotel met friet, appelmoes en mayonaise. Dit restaurant is een echte aanrader voor jong en oud. Ze hebben namelijk een uitgebreide menukaart met voor ieder wat wils, een fijn buitenterras en een gezellige speeltuin. Verder maakt de mooie ligging van dit pannenkoekenrestaurant nabij de Veluwe het de ideale plek als startpunt of afsluiter van een fietstocht of wandelroute door de bossen.

Arrangementen voor familiedagen, personeelsuitjes en kinderfeestjes

Bij Eethuisje de Heuveltjes kunt u ook terecht voor een speciaal arrangement. Denk hierbij aan een besloten feestje voor vrienden of familie of aan een personeelsuitje. Er zijn borrelarrangementen, maar ook BBQ-arrangementen. De overdekte barbecueplaatsen in het bos, het ruime buitenterras en de speeltuin vormen een ideale combinatie voor een leuke familiedag. Daarnaast leent een pannenkoekenrestaurant zich natuurlijk heel goed voor een kinderfeestje. Zelf pannenkoeken bakken en versieren, spelen in de speeltuin, een kinderijsje, leuke kleurplaat en een verrassing behoren allemaal tot het speciale arrangement voor kinderfeestjes.

Kies uit diverse ambachtelijk bereide pannenkoeken

U vindt Eethuisje de Heuveltjes in een bosrijke omgeving in Voorthuizen. Met al meer dan 50 jaar ervaring staat deze eetgelegenheid in de omgeving goed bekend dankzij de heerlijke pannenkoeken. De pannenkoeken worden op ambachtelijke wijze klaar gemaakt met speciaal meel dat afkomstig is van de molen uit Putten. Op de menukaart vindt u traditionele pannenkoeken met appel of ijs maar ook speciale pannenkoeken zoals bijvoorbeeld de ‘Petersen pannenkoek’ met walnoten, rucola, spek, brie en honing. Vindt u uw gedroomde pannenkoek niet terug op de menukaart? Geen probleem, u kunt ook een pannenkoek naar keuze laten maken. Wanneer u in de buurt van de Veluwe bent, is het zeker aan te raden om dit pannenkoekenhuis eens te bezoeken.

https://eethuisjedeheuveltjes.nl/