OBS Beukenlaan
Image default
Horeca

Fruitbar huren voor op jouw evenement

Fruitbar huren is een concept wat in deze tijd niet meer te missen valt. Iedereen is er mee bezig, gezond zijn. Iedereen wil er goed uit zien en wil dat ook laten zien aan iedereen. Het is sappig het is lekker en bijna elke mens vindt het lekkerder dan snoep. Bekijk daarom snel de gave foto’s van vers fruit bars op barcompany.nl.

Waarom zou je een fruitbar huren?

Een fruitbar huren kan voor elk evenement leuk zijn, niemand zal namelijk zeggen: “oh bah fruit”. Mensen vinden het altijd lekker en verrassend als wij vers fruit voor ze maken. Wij hebben al op meerdere evenement met de fruitbar gestaan, telkens krijgen wij weer te horen wat voor een goed idee het eigenlijk is om vers fruit uit te serveren. Voor jouw bedrijf geeft het ook een goede indruk, organiseer je nou een health dag voor het personeel of wil je je gasten op een beurs verrassen? dan is de fruitbar zeker een aanrader. We hebben voor op elk evenement een bijpassende bar. Wil jij nou dat de bar gepresenteerd wordt met jouw eigen branding? ook dit kunnen wij voor jou doen! Op deze manier geeft de bar altijd een perfecte uitstraling.

Waarom is onze fruitbar nou de beste?

Het is misschien niet de bar of het fruit dat het verschil bij ons maakt, maar het is vooral ons personeel dat het verschil maakt. Ons personeel snijd en bereid het fruit met de grootste glimlach en charmes. Zo smaakt het fruit extra lekker ;). Wil jij zo een fuitbar op jouw evenement? Vraag dan snel een offerte aan voordat Bar Company geen beschikbaarheid meer heeft op jouw gewenste datum!

https://www.barcompany.nl/