OBS Beukenlaan
Image default
Groothandel

Stellingen zorgen voor overzicht

Heeft u een eigen bedrijf met magazijn? Het is belangrijk om uw magazijn zo overzichtelijk mogelijk te houden. Vooral wanneer er binnen het magazijn veel verschillende soorten producten op voorraad worden gehouden is dit soms lastig. Wanneer de producten binnen uw magazijn niet meer overzichtelijk staan opgesteld kan dit veel tijd kosten. En we kennen de uitspraak allemaal, tijd is geld. Om dit te voorkomen is het dus van belang om de producten binnen het magazijn zo goed mogelijk op te stellen. Magazijnstellingen zijn hiervoor ideaal, door het toevoegen van deze stellingen wordt uw magazijn al direct overzichtelijker. Bij de partij StellingStunt.nl kunt u verschillende soorten magazijnstellingen aanschaffen, in deze blog vertellen we u er alles over.

Nieuwe of gebruikte stellingen

Op de webshop van StellingStunt worden er verschillende soorten stellingen aangeboden, zoals bijvoorbeeld palletstellingen, legbordstellingen, grootvakstellingen, bandenstellingen en draagarmstellingen. Naast de verschillende soorten stellingen kunt u ook nog kiezen tussen compleet nieuwe stellingen en gebruikte stellingen. Wanneer u kiest voor een gebruikte stelling, scheelt u dit natuurlijk in de prijs. Daarnaast wil het niet zeggen dat een gebruikte stellingen onderdoet aan de kwaliteit van een nieuwe, alle gebruikte stellingen worden voor verkoop goed gecontroleerd door StellingStunt. Vind jij het niet erg dat er een aantal krassen of deukjes op de stellingen zitten? Dan is dit zeker een goede mogelijkheid. De gebruikte stellingen zijn onderverdeeld in 3 categorieen, naar mate van de gebruikerssporen op de stellingen. Liever een spiksplinternieuwe stelling? Nieuw betekent bij StellingStunt ook echt nieuw. Deze magazijnstellingen zijn mooi van kleur, totaal onbeschadigd en nog nooit eerder gebruikt. Op deze manier bent u verzekerd van een lange levensduur zonder problemen. Op de website van StellingStunt vind je de verschillende stellingen in diverse lengtes en hoogtes. Hierdoor is er altijd een geschikte stelling te vinden voor uw magazijn.

Voordelen StellingStunt.nl

Wilt u een magazijnstelling kopen bij StellingStunt.nl, dan komen daar verschillende voordelen bij kijken. Deze partij beschikt namelijk over verschillende magazijnstellingen van hoogwaardige kwaliteit. Daarbij komt dat dit een betrouwbare partij is die u helpt bij de opkoop en demontage van de goederen. Naast nieuwe stellingen worden er ook gebruikte stellingen aangeboden, dit scheelt u weer in de prijs!

Meer weten over StellingStunt.nl

Heeft u een geschikte magazijnstelling gevonden? Dan kunt u snel een bestelling plaatsen. Creëer met uw perfecte magazijnstelling snel een goed overzicht binnen uw magazijn. Heeft u voorafgaand aan het bestellen nog vragen over de service van StellingStunt of wenst u bijvoorbeeld meer informatie over de producten van StellingStunt.nl? De specialisten van het verkoopteam staan voor u klaar om u persoonlijk te woord te staan. De specialisten van StellingStunt kennen de producten van a tot z, hierdoor kunnen zij u er alles over vertellen. Neem gerust contact met ze op.

https://www.stellingstunt.nl/