OBS Beukenlaan
Image default
Groothandel

Voordelen van het gebruik van luiers voor uw baby’s

Luiers zijn meer dan alleen een gemak, ze zijn een noodzaak. Als u geen luiers voor uw baby’s draagt, loopt u een groter risico op urineweginfecties en andere infecties die tot ernstige complicaties kunnen leiden. Luiers zijn een gezonde keuze. Ze zijn een geweldige manier om het risico op verspreiding van infecties naar de geslachtsdelen en anus van uw baby te minimaliseren. Dit is vooral belangrijk als je een vrouwelijke baby hebt. Wanneer u luiers gebruikt, verkleint u het risico op deze problemen door de urinewegen van het kind schoon te houden. Luiers zijn ook een belangrijk onderdeel van de babyverzorging. Dit komt omdat u hiermee voor uw baby’s kunt zorgen op een manier die uw baby’s comfortabel en veilig maakt. Het gaat echter niet alleen om comfort. Pasgeborenen hebben luiers nodig omdat ze hun blaas of darmen pas kunnen beheersen als ze enkele maanden oud zijn. Laten we eens kijken waarom het gebruik van luiers gezond is voor uw baby’s.

Helpt infecties te voorkomen

Luiers hebben super absorberende eigenschappen waardoor ze zeer effectief zijn in het beschermen van baby’s tegen infecties of andere bacterie gerelateerde problemen met hun lichaam, zoals spruw of schimmelinfecties veroorzaakt door Candida albicans (een soort schimmel).

Helpt huiduitslag te voorkomen

Luiers zijn een goede manier om luieruitslag te voorkomen. Dit komt omdat ze antibacteriële ingrediënten bevatten die ziektekiemen doden. Ze helpen ook infectie op de gevoelige huid van uw baby te voorkomen. Dit kan luieruitslag helpen voorkomen voordat het begint, wat minder kans op roodheid, irritatie of zwelling op de billen van uw baby betekent. Ze zijn speciaal ontworpen voor de leeftijd, grootte en ontwikkelingsfase van uw baby. Zo passen ze goed en blijven ze op hun plaats terwijl je kleintje beweegt tijdens het spelen, dutjes doen of ’s nachts slapen. Luiers zijn handig en je hoeft ze niet de hele dag bij je te dragen.

Het voorkomt urineweginfecties

Luiers zijn ontworpen om vocht op te nemen en infecties te voorkomen, dus het is geen wonder dat ze uitstekend zijn in het voorkomen van urineweginfecties. Vooral voor vrouwelijke baby’s. Vrouwelijke baby’s hebben meer kans op UTI’s dan mannen, en het risico om er een te krijgen is groter bij degenen die geen luiers gebruiken.