OBS Beukenlaan
Image default
Groothandel

Emmer met deksel 1 liter

De leukste emmer die je nog af kunt sluiten ook! Perfect als cadeautje. Als je bijvoorbeeld een schildersbedrijf hebt en een medewerker een grappige gadget wilt geven als dank dat hij alweer 5 jaar voor je werkt. Of je geeft je klant een zeer bruikbaar maar heel voordelig cadeau die hij dan met wat dan ook kan vullen. Puzzelstukjes, speelgoedautootjes, postzegels, bonnetjes of spaarzegeltjes van de buurtsuper.

 

De geschikt voor alles emmer met deksel 1 liter

De emmer met deksel 1 liter is de kleinste emmer uit het gezelschap bij verpakkingswebwinkel.nl, hier zijn emmers met deksel eenvoudig online te bestellen, in formaten van 1, 3, 5, 10 en 20 liter. Per stuk of in grote aantallen, hoe meer hoe voordeliger in prijs! De emmer met deksel 1 liter is bijna 13 cm hoog en heeft een doorsnee van 108 mm op de bodem en 133 mm aan de bovenkant. Helemaal volgepropt kan er 1,2 liter in!

 

Voor groot en klein een emmer met deksel 1 liter

De kleine maar solide emmer gebruik je zelf voor bonnetjes van je boodschappen waar je even niet weet wat je er mee moet. Handig in de keukenkast houd je zo al die bonnen bij elkaar. Je weet nooit of er iets stuk gaat en dat je terug naar de winkel moet, dan wil je wel snel het bijbehorende bonnetje kunnen vinden. Er zit een handige sluitclip aan, zodat het netjes bij elkaar blijft. Kijk ook op verpakkingswebwinkel.nl, of je nu 1 of 100 emmertjes nodig hebt.