OBS Beukenlaan
Image default
Aanbiedingen

Luiers voor je baby

Of je nu pas net voor het eerst papa of mama bent geworden, je al eerder een baby hebt gehad of je baby al wat ouder is, je hebt het er maar druk mee. Je nachten worden onderbroken, misschien ben je alweer of nog steeds aan het werk, de familie wil je kleintje zien en je moet ook nog je baby voeden, verschonen en liefde geven. Daarnaast heb je waarschijnlijk ook nog een huishouden te verzorgen, dus moet je boodschappen doen, het huis opruimen en elke dag eten op tafel zetten. En al die dingen kosten je ook snel veel geld.

 

Aanbiedingen verzameld

Om je leven als ouder van een baby iets te vergemakkelijken, kun je op deze website terecht. Hier worden aanbiedingen voor luiers verzameld, zodat je nooit te veel geld uit hoeft te geven aan de juiste luier. De aanbiedingen voor luiers van Pampers, Zwitsal, Huggies, DryNites en Neutral worden elke week bij elkaar gezocht. Het enige dat jij zelf nog hoeft te doen is ze bestellen. Ook voor aanbiedingen van billendoekjes kun je hier terecht. Met de website kun je geld besparen en hoef je zelf niet de moeite te doen om op zoek te gaan naar aanbiedingen. Bovendien is bestellen nog gemakkelijker dan luiers kopen in de winkel.

 

Krijg bericht van aanbiedingen

Als je je opgeeft voor de nieuwsbrief, krijg je elke twee weken, elke maand of elk kwartaal een bericht met waar jouw luiers in de aanbieding zijn. Luiers zijn natuurlijk verkrijgbaar in uiteenlopende maten en in allerlei soorten. De maten voor luiers zijn er van 0 tot en met 7. Luiers speciaal voor actieve baby’s, voor ’s nachts of om in te zwemmen zijn voorbeelden van soorten luiers. Per maat en soort kun je alle aanbiedingen op de website bekijken, zodat je niet het volledige assortiment aan mogelijke luiers steeds hoeft door te spitten.

https://www.pampersweekaanbiedingen.nl/