OBS Beukenlaan
Image default
Aanbiedingen

Een koffiemachine huren

Ik wil jullie graag vertellen over mijn ervaring met een koffiemachine huren bij Bar Company. De koffiemachine op ons kantoor ging kapot dus we moesten een nieuwe kopen. Dat hebben we gedaan, alleen er zat een levertijd op van 1 maand. En ik weet niet hoe het er op jouw kantoor aan toegaat, maar als mijn collega’s geen koffie krijgen, dan gaan we failliet.

Een koffiemachine huren op ons kantoor

Wij hadden altijd een hele mooie machine op ons kantoor staan. Eentje waarmee je met een knopje gewoon de perfecte cappuccino zet. Dit wilde ik dus weer. Op het internet kwam ik wel wat leveranciers en verhuurders van koffiemachines tegen, maar vaak moest je dan ook de koffie bij hen afnemen. Dit wilde ik niet want wij hadden altijd al hele goede koffie. Ik wilde niet het risico lopen dat mijn collega’s de nieuwe koffie niet lekker vonden. Uiteindelijk kwam ik uit op barcompany.nl. Hier kan je een professionele koffiemachine huren voor iedere gewenste periode. Zelfs voor 1 dag! En het fijne is dat zij ook apparaten verhuren zonder dat je de koffie hoeft af te nemen.  Ik had mijn gegevens achter gelaten op de website en binnen 4 uur werd ik gebeld door een adviseur. Hij stelde me een aantal vragen en gaf me vervolgens een advies welke machine de meest geschikte was voor ons kantoor. Hier was ik vooral heel blij mee, want hoe moet ik nou weten wat de beste machine is? Een half uur na het gesprek stond de offerte in mijn mail. De prijs die viel me reuze mee dus ik ging akkoord.

De koffie oplossing

De machine die we geleverd kregen stond op een handig verrijdbaar meubel. Ik kon kiezen om de koffiemachine aan te sluiten op de waterleiding. Dit was alleen niet handig, omdat ik dit koffiepunt graag op een plek wilde hebben waar geen waterleiding lag. Dit was gelukkig gene probleem, want in het meubel zat een groot watervat ingebouwd. Hierdoor kon ik 100 koffies en thee zetten zonder dat ik water hoefde aan te vullen. Perfect voor ons kantoor, want we zitten hier maar met twintig man. Al met al dus een dikke aanrader voor iedereen die tijdelijk een koffiemachine wilt huren; barcompany.nl

https://www.barcompany.nl/