OBS Beukenlaan
Image default
Aanbiedingen

Ga je binnenkort trouwen? Houd je bruiloft dan in deze Oud-Engelse stijl!

Misschien heb je het  in een film gezien. Volgens de Oud-Engelse traditie dragen bruiden meestal vier items bij zich op hun bruiloft. ‘Something old, something new, something borrowed, something blue.’ Letterlijk vertaald “iets ouds, iets nieuws, iets geleends, iets blauws.” Maar waarom? Dat vertel ik je in deze blog.

Iets ouds

Het dragen van iets  uit het verleden geeft aan dat je klaar bent om verder te gaan met je verleden en je je wilt focussen op de toekomst. Dit kun je bijvoorbeeld laten zien door je oude sieraden te dragen of de sieraden van een vader of oma die je in het verleden bent verloren.

Iets nieuws

Door met je geliefde te trouwen, begin je aan een nieuw hoofdstuk in je leven. Jij en je partner kijken naar de toekomst en gaan de toekomst ook al een beetje inplannen. Om dit tijdens de bruiloft uit te drukken, kun je ervoor kiezen om gloednieuwe sieraden of kleding te dragen. Ook hiervoor is het dragen van een gloednieuwe jurk een hele goede optie. Een kleine tip: op zoek naar trouwjurken in Rotterdam? Neem dan eens een kijkje bij Bruidsmodeoutlet.nl!

Iets geleends

Natuurlijk kun je  niet alleen groeien. Je hebt dingen geleerd van je ouders, je broers of zussen, je vrienden of je familie. Door hier aandacht aan te geven laat je zien dat je daarbij stil staat tijdens de bruiloft. Dit kan je aantonen door bijvoorbeeld dezelfde schoenen als je vader te dragen tijdens zijn eigen bruiloft, of het maatpak van je opa te dragen tijdens de kerkdienst. Wanneer dit wordt opgemerkt zal men hier veel waardering over uitspreken, want een mooier gebaar bestaat niet. Succes gegarandeerd!

Iets blauws

Iets blauws. Dat is eigenlijk best wel lastig. Want ga je voor een blauw trouwpak? Of blauwe schoenen? Het moet natuurlijk geen mismatch worden met wat je draagt op de prachtigste dag van je leven. Kies er daarom voor om iets kleins in de kleur blauw te dragen: een blauwe roos of blauwe sokken. Het is niet eens zo nodig zichtbaar te zijn, als je er maar aandacht aan hebt besteedt!

 

https://bruidsmodeoutlet.com/