OBS Beukenlaan
Image default
Eten en drinken

Geniet van een heerlijke Italiaanse rode wijn: Rosso Passo

Bent u op zoek naar een heerlijke Italiaanse rode wijn? Dan is de Rosso Passo wellicht iets voor u. Deze wijn is lekker, sappig, fruitig en zacht: alles wat u van een top rode wijn verwacht. Deze wijn is gemaakt van de druiven Merlot en Sangiovese. En dat is een geweldige combinatie! Met deze wijn ervaart u een ware smaaksensatie. Er wordt daarnaast minimaal gebruikgemaakt van sulfiet. Dit zorgt voor een mooie zuivere wijn. Houdt u ook van wijn met een volle fruitige smaak en een wijn die aangenaam drinkt? Kies dan voor deze niet te zware, maar toch volle en aangename wijn.

Bestel een fles Rosso Passo eenvoudig online

Bent u benieuwd naar de Rosso Passo en wilt u een fles proberen? Of bent u een echte liefhebber en wilt u meerdere flessen bestellen? In beide gevallen zit u bij Uwfoodspeciaalzaakonline.nl goed. Hier bestelt u een fles of een doos van zes flessen eenvoudig online. En dat binnen enkele muisklikken! Plaats het product in uw winkelwagen. Maak een account aan om in de toekomst sneller te kunnen afrekenen. Vervolgens vult u uw gegevens in en betaalt u met een van de veilige betaalmethoden. Deze webshop zorgt er dan voor dat u snel geniet van de heerlijke Rosso Passo.

Laat u adviseren over gerechten in combinatie met de Rosso Passo

Wilt u heerlijk dineren met uw familie of vrienden? Of wilt u in de avond borrelen met een goede fles wijn? Dan wilt u vast weten welke gerechten het best bij de Rosso Passo passen. Daar vertellen de experts van Uwfoodspeciaalzaakonline.nl u graag meer over. Deze Italiaanse wijn is geschikt als dagelijkse aperitiefwijn. Maar deze wijn is ook heerlijk met typisch Italiaanse voorgerechten. Hierbij kunt u denken aan rood vlees, zachte kazen en gegrilde visgerechten. Wat de beste serveertemperatuur is? De Rosso Passo smaakt het best als deze ongeveer 16 graden Celsius is. Meer weten over deze wijn? Neem dan contact op met een van de wijnexperts.