OBS Beukenlaan
Image default
Bedrijven

Autoambulance kopen? | Konag

Een autoambulance kopen bij Konag

Bent u op zoek naar een autoambulance, zodat u andere auto’s of wagens kunt vervoeren? Dan zit u goed bij Konag. Als expert op het gebied van aanhangwagens kunt u bij ons diverse autoambulances kopen, in verschillende soorten en maten. Ook zijn we leverancier van andere soorten aanhangwagens, waaronder enkelas bakwagens, tandemasbakwagens, koelaanhangers, kiepaanhangwagens, kippers, presentatiewagen, selectie aanhangwagens, les aanhangwagens, autotransporters, machinetransporters, motortrailers, aanhangwagens met laadkraan en paardentrailers. Indien wij niet aanbieden waar u naar op zoek bent kunt u zelfs om een maatwerk oplossing vragen.

Een autoambulance kopen? Konag levert u hoge kwaliteit! Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze mogelijkheden. Vul het contactformulier op de website in of bel ons: +31(0)527 652 190.

Concurrerende prijzen en hoge kwaliteit

Doordat Konag een ruim assortiment aan autoambulances aanbiedt kunt u bij ons altijd wel het model kopen dat precies voldoet aan de door u gestelde eisen. Wij beschikken over een ruime voorraad, waardoor we bijna altijd uit voorraad kunnen leveren. Dient de autoambulance aan specifieke eisen te voldoen? Omdat Konag over eigen productiefaciliteiten beschikt kunnen we op maat gemaakte wagens leveren. Deze zijn van hoge kwaliteit en worden geleverd tegen scherpe prijzen. Vraag gerust om een prijsopgave op maat!

Over Konag

Konag Aanhangwagens & Trailers is een in aanhangwagens gespecialiseerde organisatie die al sinds 1998 bestaat. Naast het produceren en leveren van aanhangwagens en autoambulances verzorgen we ook onderhoud en reparatie van deze wagens. Daartoe hebben we de beschikking over een Bovag gecertificeerde onderhoudsafdeling. Onze ervaren monteurs nemen graag uw wagen van A tot Z onder de loep, zodat u weer in volledige veiligheid met de wagen de weg op kunt.

Neem gerust contact op!

Op zoek naar een autoambulance? Deze kunt u bij Konag kopen tegen zeer concurrerende prijzen. Informeer gerust eens verder naar de mogelijkheden door contact op te nemen via het contactformulier of via +31(0)527 652 190. Ook heten we u van harte welkom op ons showterrein in Nagele voor een adviesgesprek! Deze is gevestigd aan de Hakstraat 11, 8308 AH in Nagele.

 

https://www.konag.nl/