OBS Beukenlaan
Image default
Aanbiedingen

Glamping in Kroatië

Als je op zoek bent naar een vakantieland vol afwisseling en variatie, dan is Kroatië helemaal de bestemming voor jou. Steeds meer vakantievierders ontdekken dat Kroatië alles heeft om een vakantie tot een succes te maken. Voor de zonaanbidder zijn de prachtige stranden en het heerlijk Mediterrane klimaat de grootste trekker. De natuurliefhebber kan zijn hart ophalen bij een van de nationale parken, waarvan Plitvice de bekendste is. Hou je van historische steden? Dan is het goed te weten dat het in het kleine Kroatië wemelt van de UNESCO werelderfgoed locaties, zoals het oude centrum van Dubrovnik, het paleis van Diocletianus (Split), diverse kathedralen en basilieken en nog veel meer.

Ook op en onder water kun je je helemaal uitleven: van zeiltochten of jetski’s tot uniek plekken om te snorkelen of duiken. Vooral rondom Istrië kun je genieten van het onderwaterleven.

Glamping: luxe avontuur met safaritenten in Kroatië

Kies je volgende vakantie eens voor iets anders dan een hotel, kies voor glamping. Glamping (glamorous camping) combineert het uniek avontuurlijke buitengevoel van kamperen met de luxe van een hotel. Glamping tenten zijn volledig gemeubileerd en voorzien van alle gemakken, zoals echte bedden, een keukentje en een eettafel. Sommige glampings zijn zelfs nog uitgebreider dan dat en hebben eigen sanitair, een animatie team voor de kinderen, een zwembad (niet privé) en zelfs wifi.

Wanneer je in Kroatië wilt glampen heb je een ruime keuze uit tal van mooie plekken. Soms verblijf je zelfs direct aan het strand van de Adriatische zee. Het is de perfecte manier om te kamperen in de natuur met de allure van een klein appartement. Een safaritent in Kroatië is de perfecte uitvalsbasis voor excursies en een fijne plek om na een lange dag naar terug te keren. Begin de dag met een kopje heerlijke koffie op je eigen veranda en sluit hem af terwijl je een glas wijn heft op de ondergaande zon, terwijl je plannen maakt voor de volgende dag.

https://glampings.nl/